ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Αφιερώνουμε τη νίκη στα αδικοχαμένα θύματα»

Στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 αφιέρωσε την εκτός έδρας νίκη επί του Φοίβου Συκεών ο Γιώργος Ζαραβίνας. 

 

 

Την αήττητη κούρσα του στο πρωτάθλημα της Handball Premier συνέχισε ακάθεκτος ο Ολυμπιακός ξεπερνώντας και το εμπόδιο του Φοίβου Συλκεών με 26-17.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δοκιμάσαμε και ορισμένα πράγματα που θέλαμε και τώρα θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Τετάρτη. Αφιερώνουμε τη νίκη στα αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7, στη μνήμη των οποίων τελέστηκε το μνημόσυνο σήμερα και στο οποίο δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παρεβρευθούμε λόγω του αγώνα».

 

Ο Νίκος Κρητικός δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ήμασταν λίγο νευρικοί αλλά στο δεύτερο ημίχρονο επιβάλαμε το ρυθμό μας και πήραμε μια σχετικά άνετη νίκη. Τον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΚ πρέπει να τον δούμε ξεχωριστά, να ξεχάσουμε τι έγινε στο Κύπελλο, να συγκεντρωθούμε και να κερδίσουμε. Η σημερινή μας νίκη είναι αφιερωμένη στις 21 ψυχές που χάθηκαν άδικα στις 8-2-81».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button