ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αφιερωμένο στον Βαγγέλη Μαρινάκη!»

Την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Μακεδονίας πανηγύρισε το τμήμα Προπαίδων της Σχολής του Ολυμπιακού, αφιερώνοντας το στον Διοικητικό Ηγέτη της πειραϊκής ΠΑΕ.

Χαρακτηρισιτκό είναι το σχόλιο του προπονητή της Σχολής Παναγιώτη Παπαδόπουλου

«Το πρωτάθλημα ήρθε μέσα από σκληρή και ομαδική δουλειά, της διοίκησης, των προπονητών, των γονέων και φυσικά των παιδιών. Είναι αφιερωμένο στον Πρόεδρο μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που δέχεται πόλεμο και αυτός μένει δυνατός και κάνει κάθε ημέρα πιο μεγάλο τον Ολυμπιακό. Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη να είναι σίγουρος ότι θα κρατάμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού και θα του αφιερώσουμε και άλλες κούπες. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιώργο Παύλου αλλά και τον κ. Βασίλη Νάνο για όσα κάνουν καθημερινά για εμάς και για τα παιδιά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο Ολυμπιακός συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της Σχολής Θεσσαλονίκης για την πολύ καλή δουλειά. «Συγχαρητήρια στον επικεφαλής της Σχολής κ. Γιώργο Χοχλάκη αλλά και στον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού κ. Γιάννη Γούναρη οποίος είναι πάντα δίπλα στη Σχολή Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης».

Μάλιστα, τα μικρά παιδιά πανηγύρισαν την επιτυχία τους και φώναξαν συνθήματα και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button