ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αφιερωμένος Καραπαπάς … εξαιρετικά!

Έδωσε ρέστα με νέα τοποθέτησή του στα social media ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, με αφορμή την νέα προκλητική εύνοια της ΑΕΚ στο Περιστέρι, αλλά και τα όσα ισχυρίστηκαν Κάμπος και Μακ για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

 

Τίποτε δεν αφήνουν να πέσει … κάτω στον επίσημο Ολυμπιακό και πολύ καλά κάνουν, δίνοντας σε όλους να κατακάβουν ότι προφανώς κανείς δεν μπορεί να στηλιτεύσει την κορυφαία ομάδα της χώρας.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς «ξαναχτύπησε» με νέο επικό του ποστάρισμα στα social media, στάθηκε στην νέα «εξυγιαντική» διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Περιστέρι, αλλά και στα όσα … απίστευτα ισχυρίζονται οι Κάμπος και Μακ για τις «ομορφιές» ππου έλαβαν χώρα στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής.

Το σχόλιό του, μάλιστα, το συνοδεύει μ’ ένα βίντεο, όπου «παρουσιάζονται» δύο διαφορετικοί … ποδοσφαιρικοί κόσμοι.

Από την μία οι εικόνες ντροπής από την Τούμπα από το μακρινό 1988 όταν ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει την Νάπολι και από την άλλη αυτός της «χλιδής» τπου Champions League, όπου φέτος ο Ολυμπιακός φιλοξένησε την Μπαρτσελόνα των Μέσι, Σουάρες, Ράκιτιτς και φυσικά του «δικού μας» Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας χαρακτηριστικά

«Όταν οι καλύτεροι του κόσμου ήρθαν στην Ελλάδα, τότε ο καθένας απέδειξε τον πολιτισμό του».

Αναλυτικά:

«Την ίδια ώρα που η εξυγίανση χτύπησε στο Περιστέρι και πάλι με γκολ οφ σάιντ, κόκκινες που δε βγήκαν και έξι λεπτά καθυστερήσεις άνευ λόγου και αιτίας, οι άλλοι συνεχίζουν το κλάμα τους και προσπαθούν να μας τρελλάνουν με αλεπάλληλες γκέλες σε όλα τα επίπεδα…
Κάτι απίθανοι παίκτες που έχουν παίξει μόνο σε χωριά, ΞΕΣΠΑΣΑΝ λέει (μετά απο 24 ώρες). Περίπου ανα τρίωρο τους έχουν βάλει βάρδια. Πάει π.χ. Φασούλας (βαζέλας πεταμένος που κάνει το γιουσουφάκι του Σαββίδη τώρα στο sdna) μετά Κάμπος και Μακ… Και πάει λέγοντας… Και τέλος πάντων επειδή έγινε και λόγος για ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και δεν καταλάβατε, θα σας κάνω μια αφιέρωση, μπας και καταλάβετε…»

 

https://www.facebook.com/konstantinos.karapapas/videos/10156333007269407/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button