ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Αφιερωμένη στον Βαγγέλη Μαρινάκη!»

Στην σημερινή ονομαστική γιορτή του Διοικητικού Ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη αφιέρωσε ο Κώστας Μίσσας την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Η οικογένεια του Ολυμπιακού πανηγυρίζει την ατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών, χάρη στον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ με 68-53.

Ο αρχιτέκτονας αυτή της επιτυχίας Κώστα Μίσσας στις δηλώσεις που παραχώρησε, δεν παρέλειψε να αφιερώσει την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου στον εορτάζοντα Διοικητικό Ηγέτη της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη

«Ήταν ένα παιχνίδι τελικού και η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι μία αξιόμαχη ομάδα και ανταγωνιστική και για μένα η θέση της στο πρωτάθλημα δεν είναι η σωστή γιατί είχε πάρα πολλούς τραυματισμούς. Από την άλλη, συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθειά τους και το τρόπαιο.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι αφιερώνουμε αυτό το Κύπελλο στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τον στηρίζουμε όπως στηρίζει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και αυτός για να φέρουμε κούπες. Επίσης όλη αυτή η ομάδα έχει τεράστια υποστήριξη και από τον κ. Μιχάλη Κουντούρη και από τον κ. Γιώργο Λεριώτη, που είναι πάντα κοντά μας και θέλουμε να τους αφιερώσουμε και σε αυτούς την κούπα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button