ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αφιέρωμα της AS στο Νικολάου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφιέρωμα στον αμυντικό του Ολυμπιακού ,Δημήτρη Νικολάου κάνει η εφημερίδα Diario As  . Με τους Ισπανούς να γράφουν τα καλύτερα λόγια για το νεαρό αμυντικό του Θρύλου.

«Έχει αρχίσει στα 19 του και ακολουθεί τα βήματα του φίλου του Ρέτσου, ο οποίος πήρε μεταγραφή στη Λεβερκούζεν για 22 εκατομμύρια ευρώ. “Δεν μπορούσα να το ονειρευτώ πριν από μήνες”, είπε στην As.

Ο Δημήτρης Νικολάου (13-8-1998) είναι 19 ετών και πρόκειται να εκπληρώσει ένα όνειρο. Ο Τάκης Λεμονής παραδέχθηκε χθες ότι θα μπορούσε να είναι ο πρωταγωνιστής στην αντιμετώπιση του Μέσι. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, είναι ήδη διεθνής σε όλες τις κατηγορίες της Εθνικής και είναι ένα από τα σπουδαία κοσμήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Νικολάου μπορεί σύντομα να ακολουθήσει τα βήματα του φίλου του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος σε ηλικία μόλις 18 ετών πήγε το καλοκαίρι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν για 22 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Νικολάου ακολουθεί μία δυνατή παράδοση της Ελλάδας (Τραϊανός Δέλλας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος), ο οποίος δήλωσε στην As “Νομίζω ότι εκτός από το ταλέντο που έχει κάθε παίκτης, πρέπει να εργαζόμαστε σκληρά και να πετύχουμε τα όνειρά μας”.

Μπορεί να παίξει και στη θέση του αριστερού μπακ αλλά και ως μέσος, αλλή η θέση του είναι στόπερ. Και φάνηκε ότι δεν μπορεί να περιμένει για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα “Πριν από μερικούς μήνες δεν μπορούσα ούτε να το ονειρευτώ ότι θα παίξω κόντρα στους Μέσι, Σουάρες ή Ράκιτιτς. Αν έχω την ευκαιρία να παίξω σήμερα στο Καμπ Νου θα είναι κάτι αξέχαστο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button