ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτό μου έλλειπε η τελευταία μεγάλη αναγνώριση

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι σε μία κατάθεση ψυχής αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του καθώς και στο πως τον υποδέχθηκε ο κόσμος του Ολυμπιακού στην επιστροφή του με την φανέλα του ΟΦΗ, κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

– Το πως του προέκυψε το πρόβλημα με το νεφρό του και έγινε γνωστό όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό: Είχε προκληθεί από έναν ιό που κόλλησα όταν ήμουν στο Μεξικό με την U-17. Ήταν από το νερό και για την ακρίβεια από ιό από μολυσμένο πάγο στο νερό που ήπια στο ξενοδοχείο. Μου χορηγήθηκαν τότε αντιβιοτικά και έπαιξα και στο Μουντιάλ U-17. Το 2010 σε κάτι εξετάσεις ρουτίνας μου είπαν ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με μένα. Έπρεπε να ξαναπεράσω από τεστ και εξετάσεις και το έκανα μετά από τρία φουλ 90λεπτα. Μετά μπήκα στο νοσοκομείο και έμεινα εκεί για 15 μέρες.
Δεν καταλάβαινα τίποτα στην αρχή. Μίλησα με τον κόουτς και του είπα ότι την επόμενη μέρα θα έκανα προπόνηση. Οι Έλληνες γιατροί ήρθαν  και με εξέτασαν και έφυγαν αφότου μου είπαν το πρόβλημα. Ήμουν τρελαμένος. Είχα πρόβλημα και ανεπάρκεια στο νεφρό μου. Γύρισα στις προπονήσεις, έκανα μία θεραπεία και μετά άλλη και ύστερα το ιατρικό επιτελείο μου ανέφερε το πως θα ήταν ένα μεγάλο ρίσκο να παίξω ξανά. Η λειτουργία του νεφρού μου ήταν στο 30%. Εάν έπαιζα πάλι θα ρίσκαρα τα πάντα. Αποσύρθηκα και γύρισα στην Αργεντινή.
– Την επέμβασή του και την επιστροφή του στην Ελλάδα για τον ΟΦΗ αλλά και το ματς με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη: Μου έβαλαν ένα μόσχευμα γιατί ήθελα να λύσω το πρόβλημα όσο πιο γρήγορα γινόταν. Δεν ήξερα καν το τι σήμαινε αυτό. Έναν μήνα μετά και αφότου όλα πήγαν καλά ρώτησα τον γιατρό εάν θα μπορούσα να αγωνιστώ ξανά. Δεν ήθελα να τα παρατήσω. Του είπα ότι θέλω έστω και ένα ακόμα ματς. Ο γιατρός μου είπε ότι εάν ήθελα θα μπορούσα με λίγη προσοχή να γυρίσω. Ήταν τα πιο ωραία νέα μετά την γέννηση των παιδιών μου. Τον Οκτώβριο του 2012 έγινε η επέμβαση και τον Γενάρη ήμουν ξανά για προπονήσεις. Μετά ήρθε ο ΟΦΗ.
Ένιωθα καλά εκεί στον ΟΦΗ και στο 9ο ματς που έπαιξα ήταν με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Είχαν περάσει τρία χρόνια αλλά δεν είχα ξεχάσει. Ούτε ο κόσμος. Έκλαιγαν για μένα και χειροκροτούσαν. Έπαιξα κάποια λεπτά και μετά είπα τέλος. Αυτό ήθελα. Αυτό μου έλλειπε. Η τελευταία μεγάλη αναγνώριση που ήρθε από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Έτσι έκλεισε ένας κύκλος και άνοιξε μετά ένας άλλος.
Πυγή  elperiodicodearagon.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button