ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτός είναι ο Μαρίν! (Videos)

220350

Μία ανάσα από την σούπερ μεταγραφή του 27χρονου διεθνούς Γερμανού μέσου της Τσέλσι απέχει ο Ολυμπιακός. Απολαύστε τον στα παρακάτω videos.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τινάζει την …μπάνκα στον αέρα ο Ολυμπαικός του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη σούπερ μεταγραφή του Μάρκο Μαρίν!

Πρόκειται για έναν πάρα πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Πάουλο Μπέντο. Ο 27άχρονος διεθνής Γερμανός μέσος της Τσέσλι μπορεί με την ίδια ευχέρεια να οργανώσει τόσο από την αριστερή πτέρυγα, όσο και ως εσωτερικός χαφ και ξεχζωρίζει για τη μοναδική τεχνική του κατάρτιση αλλά ακξαι την κοφτερή μπαλιά που διαθέτει!

Ο Μαρίν έχει όλο το «πακέτο» να βοηθήσει αποφασιστικά τον Ολυμπιακό να πετύχει τους φεινούς στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη και βέβαια – εφόσον ολοκληρωθεί η απόκτσή του – πρόκειτια για έναν παίκτη, που θα εκτοξεύσει αγωνιστικά επίπεδο τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι «μπλε» του Λονδίνου τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2012 από την Βέρντερ Βρέμης με τη φανέλα της οποίας είχε πραγματοποιήσει αρκετές εξαιρετικές εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι του 2013 δόθηκε δανεικός στην Σεβίλλη, με την οποία μάλιστα κατέκτησε το Europa League. Πέρσι αγωνίστηκε στην ως δανεικός στην Τουρκία με την Τραμπζονσπορ. Ο Μαρίν είναι διεθνής με τα «Πάντσερ», με τα οποία έχει αγωνιστεί 16 φορές έχοντας σημειώσει ένα γκολ.

 

Απολαύστε τον Μάρκο Μαρίν στα παρακάτω videos

https://youtu.be/dnj9PV6Lxr8

https://youtu.be/5jklXp5Xwb4

https://youtu.be/8i10lJnpg2I

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button