ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το CEV Cup και CEV Challenge Cup στις οποίες “μπήκαν” η ανδρική και γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Σε ότι αφορά την ομάδα του Μπενίτεθ, θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο CEV Cup  την ηττημένη  από τον πρώτο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς με το ζευγάρι να είναι Σαχτιορ Σολιγκόρσκ (Λευκορωσίας)-United  Volleys Φρανκφούρτης . .Οι Πρωταθλητές  μπαίνουν  στη μάχη της πρόκρισης  ,τέλη Νοεμβρίου(27-29/11) ως γηπεδούχοι . Η ρεβάνς θα γίνει στην έδρα του αντιπάλου των Πειραιωτών 4-6 Δεκεμβρίου.

Στον αντίποδα, οι Τρεμπλούχες που θα αγωνιστούν στο CEV Challenge Cup θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια πρώτα της Ντίκιρχ από το Λουξεμβούργο (πρώτο ματς εντός έδρας ,6-8/11 και ρεβάνς 13/15 /11 και εν συνεχεία αν προκριθούν ,θα βρουν αντίπαλο τους τη Γαλλική Βολερό (πρώτο ματς Ρέντη(27-29/11 και ρεβάνς 4-6/12. Μάλιστα στο διασταύρωμα των Προημιτελικών ,αν όλα πάνε καλά , δεν αποκλείεται να υπάρχει και εμφύλιος κόντρα στον Αρη, να οι Θεσσαλονικιές περάσουν την Σταρα Ζάγορα από την Βουλγαρία..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button