ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αυτή τη φορά είμαστε έτοιμοι!»

Την αποφασιστικότητά του για πρόκριση σε βάρος της Παρτιζάν φανέρωσε ο Κώστας Φορτούνης.

 

 

Με το μάτι να … γυαλίζει και την ανυπομονησία για πρόκριση επί της Παρτιζάν να να ξεχειλίζει ο Κώστας Φορτούνης κατέδειξε το κλίμα που έχει καλλιεργηθεί στον Ολυμπιακό ενόψει της πρώτης του φετινής ευρωπάικής μάχης.

Ο διεθνής Θεσσαλός μέσος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου όπου εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας,  τόνισε ότι νιώθει έτοιμος ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να ανταποκριθούν στο ύψος των προσδοκιών:

Για δεύτερη στη σερί χρονιά ο Ολυμπιακός μπαίνει στη διαδικασία των προκριματικών. Σε σχέση με πέρσι θεωρείς ότι η ομάδα είναι πιο έτοιμη γι’ αυτή τη διαδικασία;

«Πιστεύω ότι αυτή τη φορά είμαστε έτοιμοι να παίξουμε αυτόν τον προκριματικό γύρο. Εχουμε κάνει καλή προετοιμασία, έχουμε κάνει καλό σχεδιασμό, η ομάδα έχει πάρει καλούς παίκτες και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά τα παιχνίδια».

Τι εικόνα έχετε σχηματίσει για τον αντίπαλο σας;

«Τους σεβόμαστε. Είναι πολύ καλή ομάδα, που ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο. Ηρθαμε εδώ να παίξουμε ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να έχουμε το προβάδισμα στο γήπεδο μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button