ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αυτή την φορά να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας”!

Πέρσι ο Ολυμπιακός έκανε το νταμπλ. Όμως το “κακό” της υπόθεσης ήταν πως δεν δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πανηγυριστεί δεόντως μαζί με τον κόσμο της ομάδας που τόσο πολύ χάρηκε με την κατάκτηση του. Στην Λευκάδα με αριθμημένες προσκλήσεις, κόντρα στον Παναθηναϊκό για Κύπελλο και πρωτάθλημα, αλλά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας, ο κόσμος δεν ήταν δίπλα στα κορίτσια σύσσωμος.

Φέτος όμως είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία σύμφωνα με τα λεγόμενα της Όλγας Χατζηνικολάου να μπουν τα πράγματα σε… σωστή σειρα, αφού ο τελικός διεξάγεται στο ΔΑΚ Γλυφάδας, εκεί που ο κόσμος θα μπορέσει να βρεθεί δίπλα στα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη να δει την προσπάθειά τους και να πανηγυρίσει μαζί τους το Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Όλγα στο Redaroume:

“Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσουμε το Κύπελλο στο γήπεδό μας έχοντας στο πλευρό και τον κόσμο μας! Δεν λέω, πέρσι ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα, όταν μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μας περίμεναν στο Καραϊσκάκη να επιστρέψουμε και πανηγυρίσαμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα.

Και τώρα είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία! Θέλουμε όλο τον κόσμο κοντά μας, τους έχουμε μεγάλη ανάγκη και ελπίζω να παίξουμε ακόμη καλύτερα αύριο για να τους δώσουμε μία μεγάλη χαρά και να πάρουμε το δεύτερο σερί Κύπελλο”.

Θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας το Κύπελλο, μετά ακολουθούν κάποια παιχνίδια για το πρωτάθλημα και ελπίζουμε να τελειώσουν όλα καλά! Η ομάδα έχει βάθος, τρομερές παίκτριες με τρομερό ταλέντο και θεωρώ πως είναι απίθανο να χαθεί το πρωτάθλημα. Θα είναι ότι καλύτερο να τελειώσει ο Ολυμπιακός με δεύτερο σερί νταμπλ και του χρόνου να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button