ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτή είναι η ερυθρόλευκη λίστα

Τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν σια τα παιχνίδια με τη Λουκέρνη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκοψε μόνο έναν ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα τον 4ο τερματοφύλακα των Πειραιωτών, τον 16χρονο Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Τα ονόματα των υπόλοιπων 27 του ρόστερ να περιλαμβάνονται κανονικά στο έγγραφο που έστειλαν οι ερυθρόλευκοι στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Λουκέρνη με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να προχωρήσουν σε δύο αλλαγές στη λίστα που έχουν καταθέσει στην UEFA, αρκεί να το πράξουν 24 ώρες πριν την ώρα έναρξης του πρώτου αγώνα. Ετσι, έως την ερχόμενη Τετάρτη (08/08) μπορούν να γίνουν δύο προσθαφαιρέσεις.

Οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να κλείσουν τουλάχιστον έναν κεντρικό χαφ μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην περίπτωση του Γκιγέρμε. Εάν, λοιπόν ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος αποκτηθεί έως την Τετάρτη, μπορεί να δηλωθεί κανονικά. Όπως και ακόμη ένας, εάν οι Πειραιώτες βρουν αυτό που θέλουν…

Αναλυτικά, η λίστα που έστειλε ο Ολυμπιακός περιλαμβάνει τους εξής ποδοσφαιριστές:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
1 Λευτέρης Χουτεσιώτης, 22 Ανδρέας Γιαννιώτης, 99 Δημήτρης Σκαφίδας

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
21 Κωνσταντίνος Τσιμίκας, 35 Βασίλης Τοροσίδης, 26 Γιάγκος Βούκοβιτς, 4 Στέφανος Ευαγγέλου, 66 Πάπε Σισέ, 25 Ρόντερικ Μιράντα, 23 Λεονάρντο Κούτρης, 20 Γιασίν Μεριά, 14 Ομάρ Ελαμπντελαουί, 27 Γιάννης Μασούρας, 77 Δημήτρης Νικολάου

ΜΕΣΟΙ
5 Ανδρέας Μπουχαλάκης, 6 Μαντί Καμαρά, 8 Θανάσης Ανδρούτσος, 28 Εσάν Χατζισαφί, 7 Κώστας Φορτούνης, 19 Μάριος Βρουσάι, 56 Ντανιέλ Ποντένσε, 11 Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, 10 Γιάννης Φετφατζίδης, 90 Φελίπε Πάρντο.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
9 Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, 17 Καρίμ Ανσαριφάρντ, 33 Δημήτρης Μάνος.

Ο Δημήτρης Νικολάου είναι πιθανό να μην είναι παίκτης του Ολυμπιακού μέσα το επόμενο διήμερο, καθώς οι επαφές των Πειαραιωτών με την Ουντινέζε βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και όλα δείχνουν ότι ο 20χρονος στόπερ θα παραχωρηθεί δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Οψιόν που αναμένεται να φτάσει τα 2,5-3 εκατ. ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button