ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτά τραβάς άμα είσαι Ολυμπιακός!!!

Τι τραβάμε κι εμείς οι βαριόμοιροι οι Ολυμπιακοί. Ναι, εμείς ντε, που είμαστε συνεχώς… στενοχωρημένοι, όπως αναφέρουν οι υπόλοιποι! Τώρα όμως, θα πρέπει να παραθέσουμε εδώ το… δράμα που αντιμετωπίζουμε όλοι, ειδικά όλοι όσοι αγαπούν και στηρίζουν έμπρακτα τον Ερασιτέχνη. Και είναι πάρα πολλοί και μπορούν να γίνουν ακόμη περισσότεροι. Γιατί αυτός ο Ερασιτέχνης αξίζει τα καλύτερα. Που έρχονται!

Ποιο είναι το πρόβλημά μας; Αν είσαι Ολυμπιακός, δεν ξέρεις σε ποιο… Final Four πρωτοπαίζεις! Ακόμη “χειρότερα” (λέμε τώρα) δεν ξέρουμε που να χωρίσουμε τις καρδιές μας και που να πρωτοπάμε και τί να πρωτοσηκώσουμε!!!

Μέσα στον Μάρτιο αισίως, τον Ολυμπιακό μας περιμένουν τέσσερις κούπες. Οι οποίες ημερομηνίες όμως και συμπίπτουν και αν δεν συμπίπτουν είναι… πολλά χιλιόμετρα μακριά!

Τι σημαίνει;

Στις 23-25 έχουμε το Final Four του μπάσκετ γυναικών στη Γλυφάδα. Όμως 23-24 Μαρτίου έχουμε και το Final Four Κυπέλλου πόλο ανδρών στη Χίο!

Κι αν δεν σας φτάνει αυτό έχει κι άλλο! 30-31 Μαρτίου σε δύο σημεία του… ορίζοντα, το βόλεϊ ανδρών στην Σύρο έχει το Final Four του Λιγκ Καπ με τον Θρύλο να είναι πανέτοιμος να το κατακτήσει και φέτος. Και περίπου την ίδια ώρα, στην πισίνα του Καρπενησίου, οι κούκλες του ερυθρόλευκου πόλο σηκώνουν το πρώτο Κύπελλο Ελλάδος!

Τι θα πρωτοκάνουμε; Τι θα πρωτοσηκώσουμε; Τι θα πρωτοδούμε;

Απαντήσεις; Τι θα πρωτοκάνουμε; Ότι βαστάει η τσέπη μας!!!

Τι θα πρωτοσηκώσουμε; Όλα ανάλογα με την χρονική σειρά που διεξάγονται (απλούστατο!!!)

Τι θα πρωτοδούμε; Επίσης όλα αν έχουν τηλεοπτική κάλυψη!

Είναι τελικά “ζόρι” να είσαι Ολυμπιακός!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button