ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτά σκεφτεται ο Λεμονής για τα άκρα

Ενα καλό ερώτημα που υπάρχει στο κομμάτι της 11άδας του Ολυμπιακού αφορά ,σε μεγάλο βαθμό, και στο ποιοι θα είναι οι ακραίοι επιθετικοί. Οι Πειραιώτες έχουν πλειάδα στις συγκεκριμένες θέσεις και ο Λεμονής έχει πολλές και διάφορες σκέψεις.

Το προβάδισμα για το δεξί άκρο της επίθεσης το έχει ο Πάρντο. Ο Κολομβιανός είναι σε καλή κατάσταση, δείχνει διάθεση, αλλά φαίνεται και αναγεννημένος ψυχολογικά , οπότες η λογική λεει ότι έχει προβάδισμα έναντι του Καρσελά.

Για τον Μαροκινό που δεν είναι σε καλή κατάσταση, υπήρχε η σκέψη να παίξει αριστερά, αλλά κάιτ τέτοιοφαίνεται να εγκαταλείπεται. .Για το αριστερό άκρο της επίθεσης, οι λύσεις των Μάριν και Σεμπά προκρίνονται με τον κάθε ένα από τους δύο να έχει τα υπερ και κατά του.

Ο Γερμανός δεν είναι τόσο καλός αμυντικά και όταν παίζει με τον Φορτούνη μπερδεύεται πολλές φορές μαζί του και αυτό έχει φανεί ουκ ολίγες φορές. Ωστόσο έχει την έκρηξη και το γκολ ,αν χρειαστεί κάτι που δεν ισχύει με τον Βραζιλιάνο, οποίος είναι πιο έμπιστος στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά το γκολ δεν το έχει και τόσο εύκολα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button