ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτά πρέπει να κρατήσει ο Θρύλος

imagehandlerO Oλυμπιακός πήρε τη νίκη που έπρεπε  κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τώρα πια πάει στο ΟΑΚΑ για να κάνει το  διπλό  και να ξαναμπεί στις ράγες από τις οποίες εκτροχιάστηκε  με τις ήττες απο ΤΣΣΚΑ και Γαλατά κυρίως.

Τι πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός;Σαφέστατα την άμυνα από παλιά  που θύμισε εποχές Ιωαννίδη,Μάλκοβιτς  και πάει λέγοντας, με την άμυνα να είναι προσαρμοσμένη σε Ράις-Τόμιτς  με τις απαραίτητες βοήθειες και αν δεν υπήρχε το βάρος από τις δύο  ήττες που αναφέραμε πριν, τότε η νίκη θα ήταν μεγαλύτερη.

Ο Μάντζαρης στην Τουρκία ήταν εξαιρετικός επιθετικά, τώρα θύμισε τον παίκτη που όταν αναλάβει τον καλύτερο επιθετικό της ομάδας του ,τον κυνηγάει μέχρι και την  τουαλέτα που λέει ο λόγος.

Σαφέστατα, πρέπει να κρατήσει και την εμφάνιση του Γκρίν. Ο Αμερικανός πήρε το μάθημα του και κατάλαβε τον ρόλο του μέσα στο παιχνίδι. Οταν πρέπει και η ομάδα τον χρειάζεται ,πυροβολεί όπως πρέπει και γίνεται ένα τεράστιο εργαλείο, όταν ο Σπανούλης χρειάζεται ξεκούραση ή βοήθεια.

Ο Μιλουτίνοφ, που είναι αδυναμία μου πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καταλάβει τη δύναμη του. Πρέπει να βρει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και να βρει τα πατήματα του σε άμυνα και επίθεση. Ολα είναι στο μυαλό  που λέει και το τραγούδι. Το ίδιο ισχύει και για τον  Γιανγκ. Ο  Αμερικανός ήταν στον πάγκο ,απόλυτα διακοσμητικός και  βέβαια ένα τέτοιο όπλο δεν μπορεί να είναι ανενεργό.

Οσο για τον Μπαρτζώκα ,μπόρεσε με ρόστερ γεμάτο προβλήματα, να κρατήσει  την ομάδα του κοντά στα σκορ, αλλά όταν ο Ράις και ο Τόμιτς είναι τόσο  εγκλωβισμένοι, οι Ολεσον και Περπέρογλου άστοχοι και με τέτοια άμυνα σόρι Γιώργο αλλά δεν μπορούσες να κερδίσεις…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button