ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αυτά που διαβάζω είναι για γέλια!»

Τους έβγαλε όλους στη … σέντρα ο Νίκος Μανούσος με αφορμή τα όσα είχαν προσχεδιάσει διάφοροι προσδοκώντας την εξοντωτική τιμωρία του Ολυμπιακού…

 

Τα πράγματα στη σωστή τους βάση και διάσταση έβαλε ο Νίκος Μναούσος.

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος εδώ και δύο ημέρες αποτελεί παρελθόν για τον Πλατανιά, σ συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport24 Radio 103,3» έβγαλε στη … φόρα όλα τ’ άπλυτα, τα οποία είχαν προσχεδιαστεί, αποσκοπώντας σε εξοντωτική τιμωρία κι αφαίρεση βαθμών του Ολυμπιακού:

«Είχα πάει να δω το Ατρόμητος-Πλατανιάς, ήθελα να μιλήσω στον κ. Μαθιουλάκη για να πάρω άδεια. Ενώ ήδη είχαν προηγηθεί συνεντεύξεις άλλων παικτών, δεν μπορούσα να το καταλάβω. Με τα πολλά βγες και μίλησε μου είπε.

Με την επ’ αύριο μας φώναξε όλους στα αποδυτήρια και μου είπε δεν θα κάνεις προπόνηση σήμερα και θα υποστείς όλες τις συνέπειες. Δεν σου έδωσα άδεια να πεις αυτά που είπες. Δεν έδωσα κανένα δικαίωμα και στα δύο παιχνίδια, σκόραρα και στα δύο παιχνίδια. Υπήρχε ένταση, με έβριζαν, αλλά αυτά που διαβάζω, κλωτσιές, μπουνιές, νομίζω ότι είναι τραβηγμένα, για γέλια.

Εγώ κατάλαβα σαν να με απείλησε για τις δηλώσεις. Δεν ξέρω τι συμφέρονται έχει και τι υποσχέσεις έχει πάρει. Στην ουσία μου απαγόρευε να βγω να πω την αλήθεια.

Κάποιοι που μίλησαν, δεν ήταν καν στα αποδυτήρια» ήταν η αρχική τοπθέτηση του Νίκου Μανούσου, για να προσθέσει, κατακεραυνώνοντα ςτον Πρόεδρος του Πλατανιά Μαθιουλάκη
«Ο κύριος Μαθιουλάκης δημιούργησε αυτό το κλίμα. Δεν γίνεται μία μέρα μετά να βγαίνεις και να λες ότι δεν έγινε κάτι και μετά από 20 μέρες να θυμάσαι ότι έγιναν πολλά.

Τα συμφέροντά του φαίνεται πως του άλλαξαν γνώμη. Δεν είναι κάτι τυχαίο».
Την πλήρωσα εγώ που βγήκα και είπα την αλήθεια.
Αν έλεγα αυτά που ήθελε, θα έμενα στον Πλατανιά. Μάλλον ήθελε να πω ότι φάγαμε ξύλο.

Εγώ μπήκα από τους πρώτους, είχα βάλει το γκολ. Ποιος θα ήταν ο πρώτος που θα έτρωγε ξύλο; Εμένα ούτε με ακούμπησε κανείς. Το μόνο που έγινε ήταν ότι με έβρισαν και ότι δέχτηκα κάποια αντικείμενα.

«Αν έχεις φάει ξύλο και έχουν δημιουργηθεί τόσα επεισόδια, ή παρουσιάζεις πρησμένη μούρη ή δεν βγαίνεις να παίξεις. Ούτε μας είπαν κάτι (σ.σ. οι συμπαίκτες του), ούτε έγινε κάτι τέτοιο.
Για τις καταθέσεις συμπαικτών του που είναι αντίθετες με όσα λέει ο ίδιος: «Ίσως είδαν κάτι που εγώ δεν είδα.
Δεν έγινε κάτι που δεν το έχω ξαναδεί. Για όνομα του Θεού. Είμαι σίγουρος ότι η αλήθεια θα βγει πολύ σύντομα.

Δεν έχω βγει εδώ και τρεις μέρες να επαναλάβω τίποτα. Δεν έχω δώσει το δικαίωμα. Είμαι στενοχωρημένος με όσα γράφουν οι δημοσιογράφοι. Γραφουν ό,τι τους κατέβει ή ότι τους λένε να γράψουν. Γράφουν ότι έχω δικηγόρο τον κ. Λίβα, με τον οποίο έχω επαφές. Ίσα-ίσα είμαι κατά του από την προσφυγή στην Καλλονή. Εγώ έχω δικηγόρο τον κ. Αλαφραγκή».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button