ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτά θέλει να βελτιώσει ο Μαρτίνς

Οπως και να το δει κανείς το παιχνίδι με τη Λεγκανιές είναι ουσιαστικά μία πρόβα για τον Ολυμπιακό εν όψει του αγώνα με τη Λουκέρνη για το Γιουρόπα. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέροντας ότι το παιχνίδι θα το παρακολουθούν και “κατάσκοποι” της Λουκέρνης θα προσπαθήσει να “κρύψει” στο μέτρο του δυνατού πράγματα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα “τσεκάρει”  πρόσωπα και θα δοκιμάσει σίγουρα σχήματα.

Ο Τοροσίδης είναι δεδομένο ότι δεν θα δώσει το παρών, κάνοντας αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος αγωνιστικά και σίγουρα όχι για την 11άδα του Ευρωπαϊκού αγώνα και από κει και πέρα υπάρχουν πράγματα που θα θέλει να δει ο Πορτογάλος να έχουν μεγαλύτερη βελτίωση.

Ενα από αυτά είναι τα “εύκολα” αμυντικά λάθη που κάνει η ομάδα .Τα λεγόμενα και “αβίαστα”. Και σχεδόν σε όλα τα φιλικά, το πρόβλημα φάνηκε σε μεγάλο βαθμό. Και αν τα φιλικά είναι για να βγάζεις συμπεράσματα, στα επίσημα το πληρώνεις και ο Ολυμπιακός δεν θέλει να την “πατήσει”.

Ο Μαρτίνς, λοιπόν, θα δει πράγματα και θα προσπαθήσει να βγάλει  τα καλύτερα συμπεράσματα για την ετοιμότητα, ψυχική -σωματική και πνευματική των ποδοσφαιριστών του. Γιατί και ο  ίδιος θέλει να κάνει ξεκίνημα με το δεξί στον πάγκο της ομάδας  και δουλεύει πάρα πολύ να το πετύχει.  Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο  ότι και το πρωί οι παίκτες έκαναν προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς με τον Πορτογάλο να μην αφήνει τίποτα στην τύχη.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button