ΔΙΑΦΟΡΑΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτά θέλει για το come back

13244697_1616185155375006_3652971216429480245_n

Η αλήθεια είναι πως όταν τελείωσε το ματς στο ΣΕΦ, ήθελα να ανοίξω το λάπτοπ και να γράψω πολλά και διάφορα που δεν μου άρεσαν. Διότι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται ο Παναθηναϊκός και κάνει break στο ΣΕΦ.Δεν μπορεί να πανηγυρίζουμε που παίρνουμε την έδρα και να έρχεται ο Πεδουλάκης και να σου κάνει break..Αυτό το μαμημένο scouting τι κάνει; Που ήταν η ψυχή για  ένα τέτοιο ματς;

TOY NIKOY ABΡAMIΔH

Σήμερα ήθελα 12  Πριντέζηδες και μέσα στο γήπεδο και στον πάγκο. Παίκτες με καρδιά και ψυχή. Αυτή την είδα μόνο από τον Πρίντεζη που είχε τον πόνο με την απώλεια του πατέρα του, το Λοτζέσκι που και αυτός έμαθε ότι ο μικρός του γιος χτύπησε σοβαρά και θα χειρουργηθεί ,λίγο τον Χάκετ και τον Παπαπέτρου. Οι άλλοι ψιλοβολόδερναν.

Μέσα στο ΣΕΦ δεν έχω ξαναδεί άλλη ομάδα να μπαίνει μέσα και οι μισές επιθέσεις να καταλήγουν σε καρφώματα in your face . Αμυνα για γέλια. Και το έχω ξαναγράψει .Αυτη τη νοοτροπία Σφαιρόπουλου στην άμυνα να αφήνει τους αντιπάλους να έχουν το ελεύθερο σουτ δεν το καταλαβαίνω. Να με συμπαθήσει ο κόουτς, δεν είμαι προπονητής, αλλά έτσι το βλέπω. Ολες οι ομάδες κάνουν πάρτι  με τα τρίποντα.

47 πόντους να δέχεται η καλύτερη άμυνα στο πρώτο μέρος πραγματικά είναι ντροπή. Οπως και είναι ντροπή η τελευταία επίθεση.Ο Παπανικολάου μου θύμισε τον ..Ερνάνι που πήγε γωνία για να κάνει τι; Οι Γκάρντ κάπου κρύφτηκαν, ενώ  η επιλογή να βάλει μέσα ο Σφαιρόπουλος τον Μάντζαρη που δεν είχε ψυχολογία δεν ξέρω,  σε τι είχε σκοπό. Αν κάποιος ξέρει ας μου το πει. Και ο ίδιος ο Βαγγέλης πρέπει να ψάξει να το βρει μέσα του.

Τώρα η ομάδα του Πεδουλάκη έκανε το 0-1. Αν  μπορεί να ανατρέψει ο Ολυμπιακός τη σειρά; Σίγουρα μπορεί. Αλλά θα πρέπει να αλλάξει πράγματα . Πολλά και διάφορα..Οι ανατροπές γίνονται από τις μεγάλες ομάδες και ο Ολυμπιακός το έχει κάνει πολλές φορές.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button