ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ατσού για Ολυμπιακό!» (Videos)

MgkiNlWGamXQV2b3mT3t

 

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα ενημέρωσης, ο 24χρονος Γκανέζος εξτρέμ της Τσέλσι φαντάζει ως νέος μεταγραφικός στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τελειωμό δεν φαίνεται να έχει στον Ολυμπιακό η ονοματολογία που αφορά διάφορους μεταγραφικούς στόχους.

Τη στιγμή, όπου προτείνονται από γραφεία μάνατζερ αρκετοί παίκτες, είναι λογικό και επόμενο να αυξάνεται η λίστα των υπό μεταγραφή στόχων στο «κάρδο» των «ερυθρόλευκων».

Ένα νέο όνομα, που έρχεται να προστεθεί στην επικαιρότητα για τον Θρύλο, είναι αυτό του Κριστιάν Ατσού.

Ο 24χρονος εξτρέμ της Τσέλσι  (σ.σ. γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου 1992) τελεί υπό καθεστώς παραχώρησης από τους Λονδρέζους και με αφορμή αυτό το γεγονός η τουρκική ιστοσελίδα «Fotomac» βάζει τους πρωταθλητές Ελλάδας στους υποψήφιους «μνηστήρες» απόκτησής τους.

Με την απαράιτηρη υποσημείωση, όμως, ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν …τρέχουν μόνοι τους, αφού για την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ επίσης έχουν εκφράσει ενδιαφέρον οι Μάλαγα, Θέλτα, αλλά και η Γαλατάσαραϊ με τη Φενέρμπαχτσε.

Με τους γείτονες να υπσοτηρίζουν ότι οι δύο τουρκικοί σύλλογοι φαντάζουν επικρατέστεροι για την ένταξή του.

Εμείς από την πλευράμας αξίζι να τονίσουμε ότι εδώ στο Redaroume έχουμε  γράψει επανλειλημμένως για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς έναν άλλον παίκτη της Τσέλσι, τον Μπερτράντ Τραορέ

Για να επιστρέψουμε στα του … Ατσού, σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο Ατσού πιθανότατα …κουνάει μαντήλι από την Τσέλσι  από τη στιγμή που κόπηκε από τον νέο τενχικό των «Μπλε» Αντόνιο Κόντε από την αποστολή για τουρνουά στις ΗΠΑ.

Ο Κριστιάν Ατσού εκτός από την Τσέλσι, έχει να επιδείξει θητεία σε Πόρτο, Ρίο Άβε, Φίτεσε, Έβερτον, Μπόρνμουθ και Μάλαγα.

Σε 117 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο Γκανέζος έχει 14 γκολ και 17 ασίστ, ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική του ομάδα, όπου έχει σημειώσει 9 τέρματα σε 44 αναμετρήσεις.

Παρακολουθείστε στα παρακάτω videos  ορισμένα από τα κατορθώματα του Γκανέζου μεσοεπιθετικού

https://youtu.be/ObrzJ-nzaQw

 

https://youtu.be/Prrd0PtF5mY

https://youtu.be/WNcYDTUXJlo

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button