ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ατάκα με… νόημα του Καραπαπά προς τον Γαβαλά!

karapapas-570

Το βιβλίο “Χρυσός Θρύλος” παρουσιάστηκε επίσημα το μεσημέρι της Δευτέρας στο V’Ammos του γηπέδου “Γ. Καραϊσκάκης” και θύμισε πολλά σε όλους όσους το ξεφύλλισαν πρόχειρα πριν το διαβάσουν.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ μεγάλο καλό (ένα από τα χιλιάδες!). Δεν σταματάει ποτέ να γράφει ιστορία. Πράγμα που σημαίνει ότι οι προηγούμενες δύο εκδόσεις του βιβλίου “Χρυσός Θρύλος” (1987 και 1997) ελαφρώς… παλαίωσαν και ήταν απαραίτητο να καταγραφούν και τα πιο πρόσφατα κατορθώματα της ομάδας στις σελίδες της τρίτης έκδοσης.

Κατά την παρουσίαση, ο Νίκος Γαβαλάς δεσμεύτηκε πως παρά την πίεση του χρόνου θα βρίσκεται πάντα στην διάθεση της Ιστορίας του Ολυμπιακού προκειμένου να καταγράφει οτιδήποτε καινούριο πετυχαίνουν οι πρωταθλητές Ελλάδος.

Λίγο πριν κλείσει η παρουσίαση, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Κώστας Καραπαπάς έριξε την ατάκα του… ενός εκατομμυρίου στον Νίκο Γαβαλά, λέγοντάς του πως εφόσον δεσμεύτηκε να προσαρμόζει τον χρόνο του και έχει την διάθεση και την αγάπη να καταγράφει τις ερυθρόλευκες επιτυχίες, να είναι σε… ετοιμότητα τον Μάιο να αλλάξει στο εξώφυλλο του βιβλίου το 43 – 27 – 17 σε 44 – 28 – 18!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button