ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧωρίς κατηγορία

Ασταμάτητοι οι νέοι

κ20Σ’ αγώνα της 14ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ηπείρου στα Ιωάννινα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα διατήρησε το αήττητο της και μετά από 11 παιχνίδια έχει να επιδείξει 10 νίκες και μια ισοπαλία, όντας μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με+6 βαθμούς από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Στα Ιωάννινα ο Ολυμπιακός δέχτηκε και το πρώτο του γκολ στη σεζόν ενώ στην επίθεση έφτασε τα 36!
Ο αγώνας ήταν «μονόλογος» του Ολυμπιακού ο οποίος δημιούργησε φάσεις για να πετύχει περισσότερα γκολ. Το 0-1 έγινε στο 19’ όταν ο Μάριος Βρουσάι εκτελεί κόρνερ και ο Σιουκουλάνι με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του! Στο 30’ ο Κώστας Κηπουρός πιάνει ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και «γράφει» το 0-2 το οποίο είναι και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και στο 56’ ο Ολυμπιακός ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Μάριος Βρουσάι βγάζει ωραία ασίστ έξω από την περιοχή και ο Δημήτρης Νικολάου με κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή σημειώνει το 3ο γκολ της ομάδας του! Στο 70’ ο ΠΑΣ μειώνει προσωρινά σε 1-3 με τον Σιχλιμοίρη (ασίστ Ψάρρα) ενώ στο 71’ ο Μάριος Βρουσάι «απαντάει» με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή το οποίο καταλήγει στα δίχτυα του ΠΑΣ και διαμορφώνει το τελικό 1-4. 
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: «Ήταν μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Μας χαροποιεί που όλα τα παιδιά που έπαιξαν προσπάθησαν για το καλύτερο. Σκοπός μας είναι να δουλεύουμε μ’ όλους τους παίκτες και όταν τους δίνουμε την ευκαιρία να είναι έτοιμοι για να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι σημαντικό ότι είμαστε στην κορυφή και αήττητοι αλλά αυτό που προέχει είναι η βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας. Αυτό θα γίνει με σκληρή δουλειά». 
Οι συνθέσεις των ομάδων: 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Λαμπίρης, Καινούργιος, Ζήκος, Σιουκουλάνι, Τσιέπας, Ναπ. Ψαρράς, Μούτσιος (63’ Αλεξίου), Σιχλιμοίρης (83’ Γκλεγκλές), Μπιμάι, Τ. Ψαρράς (80’ Μάλαμος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κουγιός, Νικολάου, Τόλι, Ξενιτίδης, Μανθάτης (73’ Χατζηιωαννίδης), Κηπουρός, Βάρκας, Ανδρούτσος (63’ Πέϊος), Βρουσάι (74’ Κωστανάσιος).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button