REDΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αρχίζουμε και μαζευόμαστε!

 

Ημέρες ξεκούρασης είναι αυτές του Αυγούστου για τις περισσότερες ομάδες του Ερασιτέχνη, ωστόσο προς το τέλος του μήνα, όλες οι ομάδες του Θρύλου, αρχίζουν να παίρνουν σιγά σιγά τον δρόμο της επιστροφής.

Το πρώτο τμήμα του Ολυμπιακού, το οποίο ξεκίνησε την προετοιμασία του είναι αυτό του Χάντμπολ, το οποίο εδώ και αρκετές ημέρες πραγματοποιεί τις προπονήσεις του στο κλειστό του Ρέντη, Μελίνα Μερκούρη. Το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, θα είναι η έδρα του Ολυμπιακού-Ομίλου Ξυνή για την φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ το πρώτο επίσημο παιχνίδι των Πειραιωτών στις αρχές του Σεπτέμβρη, και μάλιστα θα είναι για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το δεύτερο τμήμα, το οποίο παίρνει σειρά, είναι αυτό του Μπάσκετ Γυναικών. Οι νταμπλούχες Ελλάδας, ξεκινούν την προετοιμασία τους, στις 21 Αυγούστου. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι ένα μέρος της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία και συγκεκριμένα στις Συρακούσες.

Στις 25 Αυγούστου, θα έχουμε την πρώτη του τμήματος του βόλεϊ των Γυναικών, ενώ το αντίστοιχο τμήμα των Ανδρών, θα ξεκινήσει τρεις μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 28 Αυγούστου.

Τέλος, τα τμήματα του πόλο, όσον αφορά αυτό των Ανδρών, η φετινή προετοιμασία θα ξεκινήσει 5-6 Σεπτέμβρη, ενώ μέσα στο πρώτο δεκαήμερο αναμένεται να ξεκινήσει και αυτό των γυναικών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button