ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αρμάνι καλεί Μιλουτίνοφ!»

d04afd_1474792

Μπάσιμο της ομάδας του Μιλάνο για την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου σέντερ από τον Ολυμπιακό αποκαλύπτει ξένη ιστοσελίδα.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Μπορεί ο Νίκολα Μιλουτίνοφ να … περισσεύει από την φροντ λάιν του Ολυμπιακού και όλες οι ενδείξεις να πείθουν στο συμπέρασμα ότι θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισνού από τους πρωταθλητές Ελλάδας, ώστε να «αδειάσει» και μία θέση ξένου στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, ωστόσο, ο 22χρονος διεθνής Σέρβος σέντερ φαίνεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «basketdergisi.com»  η Αρμάνι Μιλάνο   φέρεται να έχει ψηλά στο μεταγραφικό της κάδρο το όνομα του Σέρβου σέντερ του Ολυμπιακού.

΄Λοπως σημειώνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, οι επόμενες ημέρες προβάλλουν εξαιρειτκά καθορισιτκές για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του παίκτη.

Εμείς να τονίσουμε ότι ο Μιλουτίνοφ δεσμεύεται με συμβόλαιο δύο ακόμη ετών με τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τον Ερυθρό Αστέρα πάντως, να έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον να κάνει δικό του τον άλλοτε άσο της Παρτιζάν Βελιγραδίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button