ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από την κορυφή βλέπει Παρτιζάν

Το καθήκον του, και τί καθήκον, το έκανε χθες ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών, αφήνοντας άφωνο ένα γήπεδο και τους λάτρεις του αθλήματος στην Ευρώπη να τον θεωρούν ακόμη πιο επικίνδυνο από πέρσι!

Νίκη λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας, εκτός έδρας και στην έδρα της Μπρέσια δεν παίρνεις κάθε μέρα και σίγουρα δεν το κάνει οποιαδήποτε ομάδα. Για να το κάνεις, θέλει καρδιά, θέλει ψυχή, θέλει… “καρύδια”. Και ο Ολυμπιακός μας τα έχει όλα αυτά, μιας και το έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια και φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε φορά που οι περιστάσεις το επιβάλλουν.

Κι αν ήταν άτυχος με την Μπαρτσελονέτα, που ήταν, αποζημιώθηκε εχθές, αφού πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Κάτι που άξιζε και κάτι που το απολαμβάνει.
Μαζί και ο κόσμος που ετοιμάζεται να δώσει το πιο “βροντερό παρών” πριν το κλείσιμο της σεζόν στο Παπαστράτειο στις 9 Δεκέμβρη με αντίπαλο την Παρτιζάν. Ένα ματς στο οποίο αναμένεται μάλιστα ο Ολυμπιακός να έχει και την στήριξη των Σέρβων φίλων του Ερυθρού Αστέρα, αφού είναι δεδομένη η αντιπαλότητα ανάμεσα σε Αστέρα και Παρτιζάν.
Τα καλύτερα έρχονται λοιπόν και εμείς τα περιμένουμε!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button