ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τα Γλυκά Νερά στο Ρέντη!

c8adf9_1

Το δώρο στα παιδιά της Σχολής από τα Γλυκά Νερά.

Τις εγκαταστάσεις του Προπονητικού Κέντρου Ρέντη επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Σχολή μας από τα Γλυκά Νερά. Η Σχολή αν και είναι σχετικά νέα στο Δίκτυο είναι από τις πλέον δραστήριες και δίνει το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις και τα καλέσματα του Ολυμπιακού!

Η ομάδα που επισκέφτηκε το Ρέντη πριν από λίγους μήνες είχε μεταβεί στο “Ελ. Βενιζέλος” για να υποδεχτεί την αποστολή της Σχολής Σικάγο και η ξενάγηση στο “σπίτι” των Πρωταθλητών ήταν το δώρο στα παιδιά που την αποτελούν!

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μαζί με τον επικεφαλής της Σχολής κ. Γιώργο Καλογεράκοείχαν την τύχη να καθίσουν στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας, στο εστιατόριο όπου τρώνε καθημερινά οι Πρωταθλητές, να επισκεφτούν το γυμναστήριο, το γήπεδο όπου προπονείται αλλά και τους χώρους όπου χαλαρώνει!

Επιπλέον η ομάδα της Σχολής μας επισκέφτηκε τους χώρους της Ακαδημίας και όλα τα μέλη της έμειναν εντυπωσιασμένα όταν έμαθαν ότι αυτές οι εγκαταστάσεις είναι μόνο για την Ακαδημία.

Φυσικά τα παιδιά φωτογραφήθηκαν σ’ όλους τους χώρους και πήραν και αυτόγραφα των αγαπημένων τους ποδοσφαιριστών!

Είναι στο χέρι των νεαρών αυτών ποδοσφαιριστών να δουλέψουν σκληρά και από την Σχολή μας να πάρουν μετεγγραφή στην Ακαδημία και να ζήσουν το όνειρο τους !

Σχετικά Άρθρα

Back to top button