ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από που πηγάζει το “ήθος” του Λέτο;

leto

Το είδαμε το ήθος του (τέως) ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Λέτο. Ξεχειλίζει από τα μπατζάκια του! Πέρα από το ότι σε όλο το παιχνίδι ήταν προκλητικός, χτυπώντας, κλοτσώντας και βρίζοντας, έφτασε κάπου πριν το ημίχρονο να βρίσει τον διαιτητή λέγοντάς του χαρακτηριστικά “p… madre”. Από την πλευρά του Σιδηρόπουλος ούτε καν του έδειξε κίτρινη κάρτα.

Εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς από που πηγάζει αυτό… ήθος. Οι απαντήσεις είναι πολύ απλές και ξεκινούν όλες από μία αιτία. Το κόμπλεξ:

Πρώτα από όλα, δεν μπορεί ακόμη να δεχθεί όχι το ότι ο Ολυμπιακός δεν τον αγόρασε, αλλά ότι τον απέρριψε. Κάποιοι πιστεύουν ακόμη ότι ο Παναθηναϊκός τον πήρε μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού. Λάθος. Ο Ολυμπιακός είχε οψιόν αγοράς για τον Λέτο και ποτέ δεν την ενεργοποίησε. Για να θυμόμαστε και κάποια πράγματα.

Δεύτερον, δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι δεν κατάφερε μόνος του να πάρει καμιά… δεκαριά πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό. Έτσι είναι. Διότι όταν έχεις δίπλα σου έναν Τζόρτζεβιτς, έναν Κοβάσεβιτς, ένα Στολτίδη, έναν Άντζα και έναν Νικοπολίδη εννοείται ότι θα το έπαιρνες!

Τρίτον και τελευταίο, έφαγε τα “άκυρα” της ζωής του στο Καραϊσκάκη! Σε αυτό κατέβηκε το 2009-10, το 2010-11, το 2011-12, το 2015-16 και το 2016-17. Και θέλετε να θυμηθούμε πόσες φορές έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι; ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ και την μία πήρε μία ισοπαλία με τη ψυχή στο στόμα!

Τώρα, το αν θα βρεθεί κανείς να τον τιμωρήσει δεν μας αφορά. Αλλά αυτά τα πράγματα για να καταλάβουν όλοι από που πηγάζει αυτό το τεράστιο “ήθος” του Σεμπάστιαν Λέτο. Δεν λέγεται “οπαδιλίκι”. Λέγεται κόμπλεξ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button