ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από καφενείο σε ξενοδοχείο!

bazelcafe

Τι να κάνουν πια αυτά τα καημένα τα παιδιά; Ησυχία δεν μπορούν να βρουν! Μάλλον μπορούν διότι η ομάδα τους φροντίζει για τα πάντα!

Ο Αντρέας ο Στραπατσόνης χθες πήρε την μεγάλη απόφαση να τιμωρήσει τους παίκτες του, έχοντάς τους “εσώκλειστους”, κοινώς μαντρωμένους στο ξενοδοχείο προκειμένου να τους συνετίσει. Το Redaroume ομως δεν έχει… ικανοποιηθεί με αυτή τη δικαιολογία που ειπώθηκε απλά για τα Μέσα και αναζητά τους πιθανούς λόγους για τους οποίους ο Ιταλός έκανε αυτό το πράμα.

  1. Αποφυγή επεισοδίων: Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη μαεστρία από την διοίκηση να τους “στείλει” με ταξί στα σπίτια τους προκειμένου να μην πέσουν στα χέρια των δυσαρεστημένων οπαδών τους. Σώζει ζωές το ταξί τι να λέμε τώρα!
  2. Ο πλάστης: Για σκέψου τώρα η γυναίκα κανενός από τους παίκτες να είχε παίξει το Πανιώνιος – Παναθηναϊκός διπλό! Θα μου πεις δεν ήξερε δεν ρώταγε; Ναι εντάξει αλλά είχε αυτή τη κρυφή ελπίδα. Να είσαι γυναίκα παίκτη, έχεις σπρώξει τώρα το καλό το φράγκο στο στοίχημα ή να έχεις βάλει τον δικό σου να σκοράρει και να μην είναι ο Βιγιαφάνες. Καλύτερα να είχες ξενοκοιμηθεί παρά να γύριζες και να σε περίμενε με τον πλάστη στην πόρτα. Ε και για αυτό προνοεί ο αλλενατόρε.
  3.  Προσήλωση στο πλάνο: Καλά το πάνε τα παιδιά! Θα παραμείνουν προσηλωμένοι και θα τους δοθεί η ευκαιρία να σκεφτούν τι έκαναν λάθος με τον Πανιώνιο. Ενδεχομένως να μελετήσουν όλη την αρμονία των αθλητικών κινήσεών τους σε κάνα ποδοσφαιράκι στο κινητό ή το τάμπλετ, και να αναζητήσουν τις καλύτερες περιπτώσεις δώρων για τα Χριστούγεννα. Κι όλα αυτά, αραχτοί στο κρεβάτι ή τον καναπέ του ξενοδοχείου κι από πάνω να σε πληρώνουν. ΑΡΧΟΝΤΕΣ!

Ας μην τα κατηγορούμε αυτά τα παιδιά. Παλεύουν κάθε φορά στο γήπεδο. Τους αξίζει λίγη παραπάνω ξεκούραση. Το απέδειξαν όπου κι αν πήγαν με αποκορύφωμα το Καραϊσκάκη και το Άμστερνταμ πρόσφατα. Κι επειδή εμείς στο Ναό έχουμε ένα συγκεκριμένο καφέ που παραπέμπει σε… παλιό παίκτη του Παναθηναϊκού, σκέφτηκαν το αντίστοιχο και στο Άμστερνταμ με το Cafe De Bazel. Όπου να ναι ανοίγει και ξενοδοχείο με το ίδιο όνομα εντός συνόρων!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button