ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απόψε το πρώτο interactive live του Redaroume

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League ξεκινάει για φέτος μετά από ένα δύσκολο και γεμάτο δουλειά καλοκαίρι.

Το Redaroume με αφορμή το ξεκίνημα της ευρωπαϊκής σεζόν εγκαινιάζει την καινούρια μορφή live, προκειμένου να βάλει όλους εσάς, τους φίλους μας αναγνώστες ακόμα πιο “μέσα” στο παιχνίδι και στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Για τους ερυθρόλευκους φίλους που δεν κατάφεραν να δώσουν το “παρών” στο γήπεδο Καραϊσκάκη, το Redaroume έχει ετοιμάσει ένα Interactive Live το οποίο δεν θα περιορίζεται πλέον στο απλό liveblog όπου διαβάζετε την εξέλιξη του αγώνα, αλλά δίνει την δυνατότητα να συμμετάσχετε και εσείς σε αυτό.

Πώς;

Φυσικά με την νέα επιλογή live chat την οποία θα βρείτε στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης σας σαν pop up window και που πατώντας το θα μπορέσετε να ανοίξετε την συνομιλία. Πατώντας στο κουτάκι πάνω, επιλέγετε τον λογαριασμό σας (twitter ή ανώνυμο πληκτρολογώντας ένα όνομα), επιβεβαιώνετε και κατόπιν γράφετε το σχόλιό σας που θα απαντηθεί από τους συντελεστές του Redaroume.

Επίσης, με το νέο live θα νιώσετε την ατμόσφαιρα του γηπέδου σε Real Time με ηχογραφημένα ντοκουμέντα από τον κόσμο και με βίντεο που μοντάρονται την ίδια στιγμή.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην παρέα μας! Το live θα ανοίξει μετά τις 20.00 το βράδυ.

Και με την νίκη!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button