ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απόψε παίζει ο Ολυμπιακός ΜΑΣ με την Μπαρτσελόνα

Απόψε είναι μία μεγάλη, μία ιστορική βραδιά, στην οποία άπαντες, από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο που θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη, πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων σε ένα παιχνίδι που όλοι πρέπει να το χαρούμε.

Μπορεί τα συνεχή σκαμπανεβάσματα στην ομάδα να έχουν δημιουργήσει μία κατάσταση που χρειάζεται να λυθεί άμεσα, διότι τα χρονικά περιθώρια για το πρωτάθλημα θα αρχίσουν κάποια στιγμή να στενεύουν, αλλά απόψε, για μία βραδιά, για δύο ώρες, τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία. Αυτά μπορούν να λυθούν, να συζητηθούν αργότερα. Όμως, το βράδυ της Τρίτης, γράφεται ιστορία.

Γιατί ο Ολυμπιακός, ο δικός μας Ολυμπιακός έχει ένα από τα μεγαλύτερα ραντεβού στην ιστορία του απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πλανήτη και απέναντι στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι, αλλά και του “δικού μας”, του αγαπημένου μας Ερνέστο Βαλβέρδε.

Είναι μία βραδιά την οποία πρέπει να λαμπρύνουν όλοι. Και οι ποδοσφαιριστές με την εμφάνισή τους, και ότι γίνει, έγινε, και οι φίλαθλοι των πρωταθλητών στις εξέδρες, που είναι δεδομένω πως θα έχουν ετοιμάσει κάτι καταπληκτικό όπως άλλωστε συνηθίζουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Είναι ένα παιχνίδι που όλοι πρέπει να το ευχαριστηθούμε. Γιατί αγώνα Ολυμπιακού – Μπαρτσελόνα δεν βλέπουμε κάθε μέρα. Και ίσως εδώ είναι και η μικρή διευκρίνηση που κάνει την διαφορά. Απόψε βλέπουμε Ολυμπιακό – Μπαρτσελόνα. Τον δικό μας Ολυμπιακό απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Δεν βλέπουμε μόνο την Μπαρτσελόνα γιατί μονάχη της δεν υπήρχε περίπτωση να έπαιζε κάπου. Απόψε στο γήπεδο πηγαίνουμε όλοι και φωνάζουμε, και στεκόμαστε στο πλευρό του Ολυμπιακού μας που θα δώσει την δική του μάχη σε αυτό το ιστορικό παιχνίδι. Φωνάζουμε και για τον διπλανό μας, φωνάζουμε και για τον φίλο μας που ενδεχομένως δεν βρήκε εισιτήριο και έμεινε έξω από το Καραϊσκάκη. Όλοι μας κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μπούμε και εμείς στην ιστορία που θα γραφτεί απόψε. Να γίνουμε κι εμείς ένα κομμάτι της.

Και χρησιμοποιούμε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, διότι πέρα από την ιδιότητα του καθενός, όποια δουλειά κι αν κάνει, είτε είναι μαθητής, είτε είναι φοιτητής, είτε συνταξιούχος, είτε άντρας είτε γυναίκα, μας ενώνει η κοινή αγάπη για τον Ολυμπιακό. Το πάθος και ο αιώνιος “έρωτας” για τον Δαφνοστεφανωμένο και την τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα. Το γνωρίζουμε, το διαπιστώνουμε.

Για αυτό απόψε είμαστε δίπλα στην ομάδα, απαλλάσσοντας τις σκέψεις μας από την ήττα στο ντέρμπι αλλά και από το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Για 90 λεπτά αξίζει να ζήσουμε αυτή τη μεγάλη γιορτή στην οποία μας κάλεσε ο Ολυμπιακός μας όταν προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League και να τα δώσουμε όλοι όλα προκειμένου να γραφτεί ένα ακόμη θαύμα στην χρυσή ιστορία του Συλλόγου μας.

Τα υπόλοιπα από αύριο. Απόψε έχει μπάλα, απόψε έχει Champions League, απόψε έχει τον Θρύλο μας κόντρα στην Μπαρτσελόνα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button