ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλυτο νικών για τις υποδομές

Απολογισμό τριών νικών είχαν να επιδείξουν οι ομάδες των Ακαδημιών του Ολυμπιακού στα ισάριθμα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν το προηγούμενο διάστημα.

 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεχίζουν οι υποδομές του Ολυμπιακού την προετοιμασία τους για την νέα αγωνιστική περίοδο, αναδεικνύοντας πτυχές του ταλέντου των παικτών, αλλά και την ποιότητα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους οι ομάδες των «δευθρόλευκων» Ακαδημιών μέτρησαν τρεις νίκες στα ισάριθμα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν τις προηγούμενες ημέρες. Η Κ-14 επικράτησε στον Άγιο Στέφανο με σκορ 3-2 του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, η Κ-15 νίκησε με 5-0 τον ΓΣ Καλλιθέας στις Τζιτζιφιές ενώ η Κ-16 επικράτησε με 3-0 στο Ρέντη της αντίστοιχης ομάδας της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Αναλυτικά οι αγώνες:

*Κ-14: Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου-Ολυμπιακός Πειραιώς 2-3

Τα γκολ πέτυχαν οι: Ποιμενίδης (2), Αρβανιτάκης.

Ολυμπιακός Πειραιώς (Πάντος): Κιοσσές, Γλογοβίτης, Γιαλεδάκης, Χρήστου, Αλέξης, Γιαννόπουλος, Σταυρόπουλος, Φλώκος, Μάνδρος, Μπόλης, Ποιμενίδης/ Αδαμόπουλος, Μπομπότης, Κατσαούνος, Ρέτσος, Αρβανιτάκης, Αναστόπουλος, Παπαντωνόπουλος.

 

*Κ-15: ΓΣ Καλλιθέας-Ολυμπιακός 0-5

Τα γκολ πέτυχαν οι: Φεϊζούλα (2), Παπανικόπουλος, Συρμής (2).

Ολυμπιακός Πειραιώς (Παπακωστούλης): Πούλιος, Γιγίνης, Δούμας, Γαρμπής, Τσιουρής, Τάμπος, Ιμπαγάσα, Συρμής, Σπυριδάκης, Σταμέλος, Παπανικόπουλος/ Παπακωνσταντίνου, Μαρίνης, Αμανατίδης, Γραμματικάκης, Φεϊζούλα.

 

*Κ-16: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 3-0

Τα γκολ πέτυχαν οι: Θεοδωρίδης, Γούλας, Γεωργακόπουλος.

Ολυμπιακός Πειραιώς (Μαυρογενίδης): Πολύδωρος, Τζόρβας, Τιμολέων, Ασλανίδης, Νικόλης, Γούλας, Γεωργακόπουλος, Ντότης, Σουρλής, Τόλιος, Θεοδωρίδης/ Ηλιάδης, Θεοδωρόπουλος, Παυλής, Κεραμίδας, Τσάβος, Παπαδόπουλος.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button