ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απο μικροί στις κούπες

Από μικροί μαθαίνουν στις κούπες οι ποδοσφαιριστές της Κεντρικής Σχολής Ρέντη. Η ομάδα Pre Junior της Σχολής, η οποία έχει παιδιά γεννημένα το 2008 πήρε την 1η θέση στο τουρνουά “Kivotos Cup” το οποίο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στο Αιγάλεω.

Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Ρόγκα ήταν εξαιρετική και απέδειξαν ότι στην Κεντρική Σχολή μας με σωστό πλάνο και πρόγραμμα γίνεται πολύ καλή δουλειά απ’ όλο το επιτελείο.
Στην πορεία προς τον τελικό η ομάδα  κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο Αθηνών , με 2-1 την Αναγέννηση Πετρούπολης και με 10-1 τον Κεραυνό Πετρούπολης. Στον τελικό ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Πετρούπολης με γκολ του Αργύρη Σκάρκου.
Η ομάδα της Σχολής :  Σταμέλος , Διαμαντάκος Παναγιώτης , Νίτο , Χριστοφόρου, Μιχαλακέλης, Διαμαντάκος Χαράλαμπος. Σκάρκος ,Καλλιάς, Εχιόζε, Τσεκάι , Κολλάγκι, Παπασωτηρίου ,Σαλονικίδης, Καραμπετιάν , Δαβιτίδης , Ζουριδάκης, Μουρελάτος.
Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Ρόγκας τόνισε μετά από την ολοκλήρωση των αγώνων: “Μπράβο σ’ όλα τα παιδιά. Τίμησαν με την παρουσία τους τον Ολυμπιακό.  Ήταν πολύ καλή η παρουσία τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου”.
Η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού συγχαίρει την ομάδα Pre Junior και την Κεντρική Σχολή Ρέντη για την επιτυχία της!  

Σχετικά Άρθρα

Back to top button