ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αποφασίζει η ΤΣΣΚΑ!»

150158

Το γάντι στην διοίκηση της ομάδας του έριξε ο ήρωςς της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας Βίκτορ Κριάπα αναφορικά με την επιμήκυνση της συνεργασίας τους.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Σε άνθρωπο της τελευταίας στιγμής αναδείχθηκε ο Βίκτορ Κριάπα για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον χθεσινό συναρπαστικό τελικό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Ο πολύπειρος Ρώσος σέντερ με δικό του φόλοου σε νεκρό χρόνο στον κανονικό αγώνα, ισοφάρισε 83-83 δίνοντας το …φιλί της ζωής στην ομάδα του «στρατού», η οποία τελικά υπερίσχυσε στην παράταση κι επέστρεψε στον ευρωπαϊκό της θρόνο, έπειτα από οκτώ χρόνια γεμάτα απογοητεύσεις…

Ο Βίκτορ Κριάπα, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκα σε συμμετοχές Final-4 (σ.σ. έφτασε αισίως τις 200 προσπερνώντας τον Θοδωρή Παπαλουκά, πέταξε στην ομάδα του το μπαλάκι για το μέλλον του.

«Στο συμβόλαιό μου υπάρχει οψιόν για έναν ακόμη χρόνο από την ομάδα. Αν η ΤΣΣΚΑ αποφασίσει να μείνω, θα το κάνω. Τώρα αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι ημιτελικοί και εφόσον περάσουμε οι τελικοί της VTB League», ανέφερε ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button