ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποκτά πτυσσόμενες το ΣΕΦ!

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ ÐËÅÉ ÏÖ(BASKET LEAGUE 2014-2015)OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS

Στην επέκταση της χωρητικότητας του ΣΕΦ κατά 2.100 ακόμη θέσεις προχωρά η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά από σχετικό αίτμα που κατέθεσε.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Πανίσχυρη από κάθε άποψη προβλέπεται να είναι η έδρα του Ολυμπιακού από τη νέα σεζόν!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν όσο τίποτε άλλο να ισχυροποιήσουν κι άλλο την φλεγόμενη καιπύρινη έδρα τους, ώστε να ικανοποιήσουν απόλυτα τις ανάγκες των πιστών τους οπαδών, να βρεθούν και τη νέα σεζόν κοντά στο πελυρό της λατρεμένης τους ομάδας και να αποτελέσουν και φέτος τον καλύτεορ …έκτο παίκτη της «αρμάδας» του Γιάννη Σφαιρόπουλου!

Αυτό θα συμβεί, με την τοποθέτηση νέων πτυσσόμενων εξεδρών  που θα τοποθετηθούν όχι μόνο στις κεντρικές κερκίδες, αλλά και στα δύο πέταλα.

Όπως υπολογίζεται, πρόκειται για επιπλέον 2.100 θέσεις κάτι που θα γίνει εφικτό με τη χρήση καινούριων πτυσσόμενων κερκίδων, οι οποίες πρόκειται να τοποθετηθούν και στα δύο πέταλα και να …κάνουν ακόμη πιο δύσκολη τη ..ζωή των αντιπάλων του Θρύλου, που θα επισκεφτούν το …παλατάκι του Φαλήρου!

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν ήδη το σχετικό αίτημα στη διοίκηση του ΣΕΦ, ώστε να λειτουργήσουν ολοκαίνουριες πτυσσόμενες εξέδρες ενώ αναμένεται να αντικατασταθούν και οι παλιές πτυσσόμενες εξέδρες που χρησιμοποιούνται ήδη στις κεντρικές κερκίδες.

Η τοποθέτηση των σύγχρονων πτυσσόμενων εξεδρών που θέλει να τοποθετήσει η πειραϊκή ΚΑΕ αναμένετια να προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη … λάβα στην εξέδρα και να κάνει ακόμη πιο εφιλατικές τις βραδιές για τους αντίπαλους του Ολυμπιακού

Πλέον, στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας περιμένουν τη θετική απάντηση στο αίτημά τους, προκειμένου να προχωρήσουν στις σχετικές εργασίες,

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button