ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποκαλύπτεται η νέα φανέλα του Θρύλου!

teaser_red
Η προσμονή της νέας εντυπωσιακής φανέλας φτάνει στο τέλος της, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να την αποκαλύπτει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απομεσήμερο της Παρασκευής (17/6) η αποκάλυψη της νέας ολοκαίνουριας φανέλας του Ολυμπιακού.

Η πειραϊκή ΠΑΕ θα παρουσιάσει στις 12 το μεσημέρι με κάθε επισημότητα την νέα φανέλα, που θα συνοδεύει από την προσεχή αγωνιστική περίοδο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Μάρκο Σίλβα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το μεσημέρι της Παρασκευής, 17.6 και ώρα 12:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, τη νέα εντός έδρας, ερυθρόλευκη φανέλα adidas, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, 2016-17! Η παρουσίαση, η οποία θα γίνει μπροστά στο Red Store, θα είναι ανοικτή και για το κοινό.
Το παρόν στην εκδήλωση θα δώσουν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα συμμετέχουν στην παρουσίαση! Τα «αστέρια» της ομάδας μας θα υπογράψουν, μάλιστα, τις πρώτες ερυθρόλευκες φανέλες, τις οποίες θα αγοράσουν από το Red Store οι τυχεροί φίλοι του Θρύλου!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button