ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα!»

Δείτε τί δήλωσαν οι άμεσοι πρωταγωνιστές του αήττητου και 28ου πρωταθλήματος της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

 

Στον έβδομο ουρανό πετούσαν οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ Ολυμπιακού λίγη ώρα μετά την λήξη του τρίτου τελικού με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τί δήλωσαν:

Γιώργος Πετρέας: «Αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Είμαστε μια ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητη, με μόλις μια ήττα στην Ελλάδα. Πολλοί θέλησαν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία που είχαμε αλλά εμείς δεν είχαμε κάτι άλλο να σκεφτούμε. Ο στόχος μας ήταν το πρωτάθλημα και τον κατακτήσαμε στο τέλος, αήττητοι, δείχνοντας την ποιότητα και τη θέληση που έχουμε ως ομάδα».

Τόντορ Αλεξίεφ: «Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Προσωπικά δεν μπορείς να έχεις καμία διάκριση αν η ομάδα δεν δουλεύει σωστά. Ήταν μια απίστευτη χρονιά, κερδίσαμε το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ αήττητοι, φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Challenge Cup. Δεν συμβαίνει αυτό συχνά, είναι κάτι απίστευτο. Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη είναι απίστευτοι!»

Μίκο Οϊβάνεν: «Κερδίσαμε το πρωτάθλημα! Τον πιο βασικό στόχο της χρονιάς. Μιας χρονιάς που ήταν εξαιρετική, με εξαίρεση την ήττα μας στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν εντυπωσιακή, οι οπαδοί μας γέμισαν το γήπεδο, ήταν πολύ εκδηλωτικοί και μας βοήθησαν να φτάσουμε σε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα. Είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα».

Κώστας Στιβαχτής: «Ήταν ο πιο μεγάλος στόχος της χρονιάς. Τον πετύχαμε και νομίζω ότι όσα χρόνια είμαι στην Ολυμπιακό, πάντα κάτι γινόταν και χάναμε το πρωτάθλημα. Νομίζω αυτή τη χρονιά μπορεί να χαρίσαμε ένα Κύπελλο, αλλά το μεγάλο μας στόχο που ήταν το πρωτάθλημα τον κατακτήσαμε αήττητοι. Οι οπαδοί μας ήταν εκπληκτικοί και σήμερα και πάντα μας υποστηρίζουν και μας αγκαλιάζουν. Είναι τρελό και κάτι μαγικό να παίζεις μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button