ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απογειώνεται στα αστέρια!

Με ιερό πάθος και πίστη για νίκη ο Ολυμπιακός ψάχνει δυναμικό «come back» στη διοργάνωση  που του αρμόζει,  φιλοξενώντας την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (21:45 – COSMOTE Sport 2).

 

Πιο αποφασισμένος από ποτέ και με ακλόνητη την πίστη για νίκη, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην διοργάνωση που λατρεύει να αγωνίζεται!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοξενούν στην πύρινη έδρα τους την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στην πρεμιέρα του πιο δύσκολου ομίλου των τελευταίων χρόνων και θέλουν όσο τίποτε άλλο τη νίκη που θα τους δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης από την πρεμιέρα (21:45 – COSMOTE Sport 2).

Παράλληλα, οι παίκτες του Μπεσνικ Χάσι αντιμετωπίζουν την αποψινή αναμέτρηση με την πορτογαλική ομάδς ως ένα … τελικό, αφού τους δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δυναμικό «come back» στην φάση των ομίλων του Champions League, όπου επιστρέφουν μετά το περυσινό διάλειμμα.

Να εκμεταλλευτούν το «κάστρο» τους και να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι θα τα δώσουν όλα για την συνέχεια του φετινού ευρωπαϊκού τους ταξιδιού!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπέσνικ Χάσι να μην αντιμετωπίζει νεότερα προβλήματα, πλην των γνωστών απόντων Γιάγκος Βούκοβιτς και Αλμπέρτο Μποτία

Και την αποστολή να αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ζντιέλαρ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button