Νίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απλά….ερωτήματα κόουτς

Το να γράψεις μετά από μία μεγάλη νίκη είναι εύκολο. Το να γράψεις μετά από ήττα όχι και τόσο. Εμείς όμως δεν κρυβόμαστε και θα προσπαθήσουμε να πούμε κάποια πράγματα.

Μπαίνοντας στο διαδίκτυο διαβάζεις πολλές και διαφορετικές απόψεις μετά τα σημερινά γεγονότα. Λογικό. Ο καθένας έχει την δική του άποψη και οι περισσότεροι -ως Ελληνες που σέβονται τον εαυτό τους – μιλούν εκ του αποτελέσματος.

Προσωπικά θεωρώ ότι  ο Μπέντο έχει κάνει λάθη. Και δεν το κρύβω.  Οποιος όμως δουλεύει κάνει λάθη.Το θέμα  είναι να μαθαίνει από αυτά.

Ο Πορτογάλος ,όπως είπε και πριν το ματς με τον Πανιώνιο έχει μάθει να ρισκάρει. Εχει μάθει, όπως είπε, να ζει με αυτό.  Μαγκιά του.Αυτό σημαίνει ότι  γουστάρει να ζει σε τεντωμένο σκοινί. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θέλω όμως να ρωτήσω τον προπονητή. Πως αφήνεις εκτός τον Καρίμ που  έχει ανεβάσει ψυχολογία   και βάζεις τον Καρδόσο που πια  φαίνεται ότι όσο και να προσπαθεί δεν έχει ψυχολογία, αλλά έχει και τεράστια γκαντεμιά. Και όλα αυτά τη στιγμή που ο Ιρανός σου  “σπάει” και την κακή κατάσταση που υπήρχε με 3 ματς χωρίς γκολ.

Ο Μπέντο επιλέγει ένα μικρό ρόστερ, αλλά αυτό έχει τα ρίσκα του. Τα ματς όσο πάνε και δυσκολεύουν  και παίκτες-κλειδιά αρχίζουν και μοιάζουν να ..ρετάρουν. Δηλαδή, ο καημένος ο Σεμπά τι να πρωτοκάνει. Ο Φορτούνης; O Mάρτινς  δεν έχει κάνει προετοιμασία και αυτό του βγαίνει και σε κούραση και τραυματισμούς. Και εν πάση περιπτώσει έχει η ομάδα την πολυτέλεια να αφήνει  εκτός παίκτες τύπου Τσόρi-Καμπιάσο -Μάριν; Aπλά ερωτήματα όχι μόνο δικά μου αλλά και  πολλών άλλων.

Γιατί γουστάρουμε να βλέπουμε παίκτες της ακαδημίας,φτιαχνόμαστε άγρια να βλέπουμε παιδιά που είναι από μικρά μπολιασμένα με τις αρχές της “Ιερής Ερυθρόλευκης”, αλλά  για να γίνει η μετάβαση χρειάζονται και οι έμπειροι να δείχνουν τον δρόμο. Και το να πετάς σαν ..λεμονόκουπες παίκτες με ιστορία στο Παγκόσμιο στερέωμα δεν είναι και ότι καλύτερο.

ΥΓ: Στην Ελλάδα λέμε πως όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει, που στην δικιά μας περίπτωση έχει να κάνει με το ότι δεν είμαστε στο Ρέντη για να ξέρουμε τι γίνεται, όπως ο προπονητής .Για αυτό και τα ερωτήματα…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button