ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απαγορεύεται η υποτίμηση του ΠΑΣ

To παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα είναι ίσως το πιο επικίνδυνο από όλα όσα έχει παίξει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός και αν οι Πειραιώτες μπουν χαλαρά, σαφέστατα και θα έχουν πρόβλημα. Και αυτό το  γνωρίζει πρώτα από όλους ο ίδιος ο Τάκης Λεμονής.

Eίναι αυτό που λέμε ουκ ολίγες φορές πως η ομάδα όχι πρέπει, αλλά οφείλει να μπεί μέσα στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια και να δείξει από νωρίς στην ομάδα του Πετράκη ποιος είναι το αφεντικό. Όπως πχ, στο περσινό ματς όπου στο 30 ,το σκορ ήταν ήδη  3-0.

Το κλίμα στο Ρέντη είναι καλό, η ομάδα είναι μία οικογένεια και αυτό που θέλει άπαντες να καταλάβουν ο Λεμονής είναι ότι μόνο  προσηλωμένοι και ενωμένοι θα μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο του 8ου σερί Πρωταθλήματος και 45ου στην ένδοξη ιστορία της ομάδας. Και για να το πετύχουν αυτό,θα πρέπει όλοι να έχουν το μυαλό τους και την καρδιά τους εκεί.

Το παιχνίδι, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Λεονάρντο Κούτρη.  Βλέπετε, ο ΠΑΣ ήταν η προηγούμενη  ομάδα του και ο Γιάννης Πετράκης ένας πραγματικός του μέντορας ,που τον πίστεψε και τον πήγε στους “Ζωσιμάδες” από τον Εργοτέλη.

Μετά είναι ο Μανθάτης που παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό. Με την έλλειψη αξιόπιστων ακραίων  επιθετικών πολλοί λένε ότι ο νεαρός θα μπορούσε να χώραγε στο ρόστερ της ομάδας. Στο χέρι του είναι να επιστρέψει και να δείξει τι αξίζει.

Πάμε και στον Μαυροπάνο. Ο νεαρός στόπερ έκανε την εμφάνιση του φέτος, αποτελεί ένα ακόμα πουλέν του Πετράκη , ο Ολυμπιακός τον έχει στα ραντάρ του και δεν αποκλείεται αν ο Μποτία “τελειώσει” από Δεκέμβρη, η ομάδα να κινηθεί για την απόκτηση του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button