ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Απέναντι στον Δούκα για το 2 στα 2

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Handball premier  απέναντι στην Πυλαία στην Θεσσαλονίκη και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Δούκα στο Ρέντη το Σάββατο το απόγευμα για να διευρύνει το νικηφόρο σερί του.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας δεν υπολογίζει για το αυριανό ματς μόνο τον τραυματία Κόντη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Νίκος Κρητικός καθώς εξέτισε την ποινή του.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Ζαραβίνας είναι οι εξής: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Μάρκος Τερλέσκι.

*Στην αναμέτρηση με τον Δούκα, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.

*Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 € και θα διατίθενται από τις 15:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα στο εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button