ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αξίζαμε πολλά περισσότερα»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε φτάσει σε μία πολύ πιο άνετη νίκη επί της Ριέκα, εξέφρασε ο Μπέσνικ Χάσι.

 

Ο Ολυμπιακός απέδωσε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, δημιούργησε κι έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να πάρει σκορ πρόκρισης από την πρώτη αναμέτρηση στο Φάληρο απέναντι στην Ριέκα, ωστόσο, κατάφερε έστω και στο τέλος να λυγίσει με 2-1 την αντίσταση της πρωταθλήτριας Κροατίας και να πάει στην ρεβάνες με ένα ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Μπέσνικ Χάσι στις δηλώσεις του, εστίασε στις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που απώλεσαν οι παίκτες του, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τον τρόπο που αντέδρασαν από τη στιγμή, όπου βρέθηκαν εντελώς αναπάντεχα πίσω στο σκορ:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως αξίζαμε πολλά περισσότερα, αλλά είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε. Κρατώ τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και μαχητικοί, κάναμε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά δεν σκοράραμε και η Ριέκα σκόραρε στην πρώτη δική της. Αυτός είναι ο κίνδυνος σε αυτά τα ματς. Όμως ακόμη κι όταν χάναμε συνεχίσαμε να παλεύουμε και πιστεύαμε πως θα τα καταφέρουμε. Στο τέλος αξίζαμε να νικήσουμε», ήταν η τοποθέτηση του 45χρονου τεχνικού, για να προσθέσει αναφερόμενος στην ρεβάνς

«Δεν αλλάζουμε τίποτα. Ξέραμε εξ αρχής πως θα έχουμε δύο δύσκολα 90λεπτα απέναντι στη Ριέκα. Έχει τελειώσει το πρώτο κι έχουμε ένα ακόμη δύσκολο ματς στην Κροατία», απάντησε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button