ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ανυπομονώ να φέρω τίτλους!»

«Φτιαγμένος» για σπουδαία πράγματα και κατακτήσεις τροπαίων ήρθε ο Μπράιαν Ρόμπερτς για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

 

Με το χαμόγελο να λάμπει στο πρόοωπό του ο Μπράιαν Ρόμπερτς πάτησε ελληνικό έδαφος το πρωί της Παρασκευής.

Το νέο απόκτημα των «ερυθρόλευκων» στις πρώτες του δηλώσεις είχε μόνο εγκωμιαστικά λόγια να κάνει για την νέα του ομάδα, απέδωσε τα εύσημα στον εμβληματικό αρχηγό Βασίλη Σπανούλη, ενώ δεν έκρυψε την έντονη επιθυμία του να οδηγήσει τον Θρύλο στον δρόμο των επιτυχιών και των κατακτήσεων τίτλων

Αναλυτικά:

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Προφανώς, ξέρω την φήμη και το όνομα που έχει ο Ολυμπιακός, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος, όπως και η οικογένειά μου. Ανυπομονώ να αρχίσουμε», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μπράϊαν Ρόμπερτς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αρχηγό του Θρύλου Βασίλη Σπανούλη:.

«Όταν ήμουν εδώ την πρώτη φορά, το όνομά του ήταν ακόμα μεγάλο και ακόμα κάνει τα… δικά του. Ανυπομονώ να γίνω συμπαίκτης του, ξέρω τι άνθρωπος είναι, πόσο ανταγωνιστικός είναι. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του».

Για το αν πριν αποφασίσει να έρθει στον Ολυμπιακό επικοινώνησε με τον πρώην συπάικτη στην Μπάμπεργκ, Κάιλ Χάινς: «Τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα τι σκέφτεται και μου είπε: “Θα το αγαπήσεις. Παίξε σκληρά, παίξε με πάθος και όλοι θα σε αγαπήσουν. Σιγούρεψε ότι θα νικήσεις τον Παναθηναϊκό”. Μου έδωσε επίσης κάποιες συμβουλές για την οικογένειά μου».

Για το αν η παρουσία του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκας, τον ώθησε στην απόφαση να πάρει μεταγραφή στους «ερυθρόλευκους»: «Ακόμα παρακολουθώ την Euroleague. Δεν είμαι μέρος της τα τελευταία χρόνια, όμως την παρακολουθώ και το γεγονός πως είδα τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στον τελικό με έκανε να θέλω να έρθω εδώ ακόμα περισσότερο. Θέλω να φέρω τίτλους εδώ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button