ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια της Ευρώπης»

Πανέτοιμη να ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων αλλά και να ζήσει την ατμόσφαιρα των ευρωπαϊκών αγώνων με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, φώναξε η Γιάσμιν Σμιτ.

 

Το κεντρικό πρόσωπο της σαββατιάτικης αναμέτρησης της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στο Ρέθυμνο ήταν η Γιάσμιν Σμιτ, με αφορμή το ντεμπούτο της με το ερυθρόλευκο σκουφάκι σε ματς της Α1.

Η διεθνής Ολλανδέζα μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, έσπευσε να εκφράσει την ανυπομονησία της, ώστε να ζήσει από οντά την ατμόσφαιρα των ευρωπαίκών αναμετρήσεων:

: «Πρώτα από όλα είμαι ενθουσιασμένη για το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι με το σκουφάκι του Ολυμπιακού και για την πρώτη μας νίκη για το 2017! Τώρα ανυπομονούμε για τα παιχνίδια της Ευρώπης την επόμενη εβδομάδα και πιστεύουμε ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμες για να πετύχουμε τον σκοπό μας».

Πλευρίτου: «Υπάρχουν πράγματα να διορθώσουμε»

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Σίγουρα αυτό το παιχνίδι δεν ήταν απόλυτα αντιπροσωπευτικό σε σχέση με τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε την επόμενη εβδομάδα στην Ευρώπη. Αλλά σίγουρα προσπαθούμε να δούμε που βρισκόμαστε για να μπούμε στον ρυθμό των αγώνων. Πιστεύω ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο που βρισκόμασταν πριν την διακοπή. Σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και θα είμαστε εντάξει»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button