ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

“Αντιφατικές καταθέσεις και μη επιβεβαιώσιμες”

Ως αντιφατικές  χαρακτήρισαν οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού τις καταθέσεις  παικτών του Πλατανιά που υπάρχουν και σύμφωνα με τις οιποίες στοιχειοθετήθηκε δίωξη  είς βάρος των Πειραιωτών για το περίφημο παιχνίδι με τους Κρητικούς. Οι Πρωταθλητές εκπροσωπήθηκαν από τους κ.κ Γιάννη Βρέντζο, Τάκη Αγραφιώτη, Κούλη Δουρέκα, Κώστα Καραπαπά και τους νομικούς Βασίλη Δημακόπουλο και Αργύρη Λίβα,τονίζοντας ότι οι εκθέσεις Παρατηρητή και διαιτητή δεν έγραφαν τίποτα.

Χαρακτηριστικά ο Αργύρης Λίβας τόνισε πως:«Υπάρχουν 19 καταθέσεις που δεν είναι εις βάρος μας. Που δεν θεωρούμε ότι είναι κάτι εις βάρος μας. Απλά θεωρούμε ότι είναι άδικο να διαβάζονται μόνο αυτές».

Mε τον ΠΑΟΚ να κάνει παρέμβαση  -μέσω των νομικών του εκπροσώπων –  ζητώντας την τιμωρία του Ολυμπιακού.

Είναι χαρακτηριστικό  ότι ο έτερος εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κος Δημακόπουλος θέλοντας να τονίσει την αντίφαση που υπήρχε αναφορικά με τους παίκτες που κατέθεσαν ότι δέχτηκαν επίθεση ανέφερε πως: «Προκύπτει από περισσότερα του ενός στοιχεία ότι φέρεται να είναι παρούσα η αστυνομία. Λέει ο παρατηρητής ότι υπήρχε δύναμη που απέτρεψε την ένταση. Ο παρατηρητής αναφέρεται μόνο σε αντεγκλήσεις φραστικές. Σύμφωνα και με την κατάθεση του γιατρού της αντιπάλου ομάδας δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός. Ο Γιορέντε όχι μόνο αγκαλιάζει τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά δε δηλώνει και τίποτα. Ο Μανούσος λέει ότι κανείς δεν τον πείραξε και επισημαίνει ότι μετά από 11 χρόνια δε μου έκαναν εντύπωση οι βρισιές». Είναι αντιφατικές οι καταθέσεις και είναι πρόδηλο ότι κάποιος λέει ψέματα»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button