ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανησυχία για Λοτζέσκι

Ο Βελγοαμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού αποχώρησε τραυματίας στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης. Φόβοι για ρήξη αχίλλειου τένοντα.

 

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Σαν να μην έφτανε η εντός έδρας ήττα από την πρωταθλήτρια Ισπανίας με 73-79, ήρθε ο νέος τραυματισμός του Ματ Λοτζέσκι να κυριεύσει την αγωνία όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο,.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος φόργουορντ, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα σε μία φάση στο τελευτάιο λεπτό, επιδίωξε να κάνει ντράιβ προς το καλάθι των «Μερένχες», αλλά την ώρα που επιχειρούσε μπάσιμο έπεσε άτσαλα στο παρκέ του ΣΕΦ κι πονούσε αρκετά.

Αμέσως οι συμπαίκτες του έκαναν νεύμα στο ιατρικό τιμ και αφού έσπευσε προς το μέρος του παίκτη, ο Λοτζέσκι εξακολουθούσε να πονάει αφόρητα.

Έτσι, μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να χειροκροτεί και να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.

Ο «Λότζο» μετέβη κατευθείαν στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Στο ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας εκφράζονται έντονοι φόβοι ότι έχει υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα, όμως, άπαντες εύχονται να μην έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button