ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανεξάντλητη η βοήθεια!

Για 37η συνεχόμενη ημέρα ο Ολυμπιακός προσέφερε θαλπωρή κι ελπίδα στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας.

Μπορεί να μπαίνουμε πλέον σε πνεύμα εορτών λόγω των Χριστουγέννων,ωστόσο, κάποιοι συνάνθρωπoί μας συνεχίζουν να υποφέρουν.,

Ο λόγος για τους πληγέντες της Μάνδρας, τους οποίους ο Ολυμπιακός συνεχίζει μεθοδικά και σε καθημερινή βάση να βοηθά, αναδεικνύοντας σε κάθε περίσταση το έντονα κοινωνικό και ευαισθητοποιμένο του πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο συμπληρώθηκαν 37 μέρες ανθρωπιάς, βοήθειας, αλληλεγγύης, προσφοράς! Στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν στην Μάνδρα. Με πράξεις μόνο! Όπως συνηθίζει άλλωστε ο ηγέτης του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και οι άνθρωποι της ομάδας μας.

Και σήμερα, Σάββατο (23/12), παρά το τσουχτερό κρύο, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη βρέθηκαν για μία ακόμα μέρα στην περιοχή και συντόνιζαν επί τόπου τις προσπάθειες, μαζί φυσικά, όπως και καθημερινά άλλωστε, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα, ο οποίος είναι και φίλαθλος της ομάδας μας.

Σήμερα οι σιδηρουργοί του Ολυμπιακού συνέχισαν με γοργούς ρυθμούς να κατασκευάζουν και να τοποθετούν τις πλάγιες εξωτερικές πόρτες του Δημοτικού Κινηματογράφου.

 

Τα χωματουργικά μηχανήματα καθάριζαν τους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τις αυλές των σπιτιών. Μάλιστα, βοήθησαν και κατοίκους της περιοχής να βρουν στα χαλάσματα των σπιτιών τους, χρυσαφικά και χρυσές λίρες που τα είχαν σκεπάσει οι λάσπες. Επίσης, τα φορτηγά μας μετέφεραν λάσπες και φερτά υλικά από την πόλη στην χωματερή.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button