ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανεβαίνει διαρκώς ο Μπόγρης

Η εξαιρετική εμφάνιση του διεθνούς σέντερ απέναντι στην Μακάμπι ήταν ένα από τα πολλά θετικά στοιχεία που προέκυψαν για τον Ολυμπιακό.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός την αναμέτρηση με τη Μακάμπι, συντρίβοντας την «ομάδα του Λαού» με 94-64 κι εξιλεώθηκε για την βαριά ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Μπασκόνια.

Ένα από πολλά θετικά στοιχεία που ανέκυψαν για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους στενούς του συνεργάτες από την επιβλητική νίκη και την εξαιρετική εικόνα των «ερυθρόλευκων» αφορούσε στην πολύ καλή εμφάνιση του Γιώργου Μπόγρη.

Ο διεθνής σέντερ πήρε πολύτιμο χρόνο προσφέροντας «ανάσες» ξεκούρασης στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και με την τρομερή διάθεση που έβγαλε στο παρκέ, απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά ποιοτικά λεπτά ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει τους «ερυθρόλευκους» σε Ελλάδα κι Ευρωλίγκα.

Με την ενέργεια που έβγαλε, αλλά και την δίψα για προσφορά ο Μπόγρης κέρδισε πολλές μάχες και στς δύο ρακέτες, σημείωσε 5 πόντους και γνώρισε το αυθόρμητο χειροκρότητα 7.000 οπαδών του Ολυμπιακού που τον αποθέωσαν.

Πολύ σημαντική παράμετρος μπορεί να αποτελέσει για τον Ολυμπιακό η αξιοσημείωτη παρουσία του έμπειρου σέντερ.

.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button