ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανδρούτσος ο 25ος

androutsos

Ο Θανάσης Ανδρούτσος απέναντι στον Λεβαδειακό έγινε ο 25ος παίκτης του Ολυμπιακού που πραγματοποίησε ντεμπούτο στη φετινή Super League.

 

Ξεχωριστή ήταν για τον Θανάση Ανδρούτσο η χθεσινή ημέρα. Ο νεαρός και ιδιαίτερα ταλαντούχος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού σε παιχνίδι της Super League κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των πρωταθλητών Ελλάδας πέρασε στο 74ο λεπτό στη θέση του Αντρέ Μάρτινς καιμε αφορμή την «παρθενική» του συμμετοχή στην Super League η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός αφιέρωσε ειδικό κομμάτι

Αναλυτικά:

«Ξεχωριστό ήταν το ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, για την 13η αγωνιστική της Super League, για τον Θανάση Ανδρούτσο. Κι αυτό επειδή ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα αποδεικνύοντας ότι στην Ακαδημία του Θρύλου υπάρχει πολύ ταλέντο που αξιοποιείται όλο και πιο πολύ. Στο 74′ λεπτό πήρε τη θέση του Αντρέ Μάρτινς και πέρα από το δικό του «βάπτισμα του πυρός» στη μεγάλη κατηγορία έγινε και ο 25ος ερυθρόλευκος που χρησιμοποιεί ο Πάουλο Μπέντο στον φετινό μαραθώνιο της Super League.

Ως τώρα με τη φανέλα του Θρύλου στη φετινή Super League έχουν αγωνιστεί και οι: Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά, Φιγκέιρας, Ελιουνούσι, Μποτία, Ιντέγε, Καπίνο, Ντα Κόστα, Μάρτινς, Φορτούνης, Ρέτσος, Βιάνα, Καρντόσο, Ντε λα Μπέγια, Λεάλι, Καμπιάσο, Ελαμπντελαουί, Πάρντο, Μάριν, Ντομίνγκες, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Πασιένσια και Ρομαό.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button