Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανασυντάσσεται και προκαλεί τρόμο! (Videos)

Στις συντριπτικά περισσότερες φορές ο Ολυμπιακός αντιδρά με εμφατικό τρόπο στο αμέσως επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί, έπειτα από ήττα του σε πρεμιέρες του Champions League. Συγκεκριμένα, σε οκτώ περιπτώσεις ο Θρύλος μετράει επτά νίκες και μία ισοπαλία.

Η εντός έδρας έδρας ήττα από την Σπόρτινγκ Λισσαβόανς στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, μπορεί έφερε τον Ολυμπιακό σε δυσμενή θέση όσον αφορά τη συνέχεια της φετινής ευρωπαϊκής του περιπέτειας, ωστόσο, στο στρατόπεδο των Πρωταθλητών Ελλάδας δεν έχουν την πολυτέλεια να …κοιτούν πίσω.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «τρέχουν» και οι Πειραιώτες δεν έχουν πλέον το περιθώριο για το παραμικρό λάθος, έπειτα και από την ισοπαλία της περαμσένης αγωνιστικής στα Πηγάδια απεναντι σην Ξάνθη και χρειάζονται όσο τίποτε άλλο την νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να ανακτήσουν ψυχολογία και την απαιτούμενη ώθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειαςπου τους περιμένει σε όλες τις διοργανώσεις.

Το ζητούμενο, όμως είναι να αντιδράσει άμεσα και να φτάσει στην νίκη χωρίς να έχει την υποστήριξη των οπαδών του, λόγω και της τιμωρίας αποκλεισμού της έδρας του..

Το Redaroume.gr  μπήκε στον κόπο κι έψαξε πώς αντιδρά ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια πρωταθλήματος, που ακολουθούν μετά από ήττα του σε ματς της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League. Με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν τον εκπληκτικό απολογισμό επτά νικών και μίας ισοπαλία σε οκτώ αναμετρήσεις!

Αναλυτικά

Σεζόν 2000-01

Champions League: Βαλένθια – Ολυμπιακός 2-1
Πρωτάθλημα: Ολυμπιακός – Εθνικός Αστέρας 6-0

 

Σεζόν 2003-04:

Champions League: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ολυμπιακός 1-0
Πρωτάθλημα: Ολυμπιακός – Πανηλειακός 1-0 (σ.σ. στην «ουδέτερη» Λάρισα)

 

Σεζόν 2005-06;

Champions League: Ολυμπιακός – Ρόζενμποργκ 1-3
Πρωτάθλημα: Καλλιθέα – Ολυμπιακός 0-3

 

Σεζόν 2006-07:

Champions League: Ολυμπιακός – Βαλένθια 2-4
Πρωτάθλημα: ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-2

 

Σεζόν 2011-12:

Champions League: Ολυμπιακός – Μαρσέιγ 0-1
Πρωτάθλημα: Ολυμπιακός – Ξάνθη 2-1

 

Σεζόν 2012-13:

Champions League; Ολυμπιακός – Σάλκε 1-2
Ολυμπιακός – Πανθρακικός 4-1

 

Σεζόν 2013-14:

Champions League: Ολυμπιακός – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-0

 

Σεζόν 2015-16:

Champions League; Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου 0-3
Πρωτάθλημα: Ξάνθη – Ολυμπιακός 1-3

 

Θυμηθείτε τις επτά νίκες του Ολυμπιακού στα ματς πρωταθλήματος που ακολούθησαν απ΄ήττες σε πρεμιέρα του Champions League στα παρακάτω videos

https://youtu.be/sN3szXt_oM8

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button