ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναμένονται μποφώρ… διαρκείας!!!

Πιο… μέσα δεν θα μπορούσαν να πέσουν όλοι όσοι προέβλεπαν πως ο κόσμος θα γύριζε την πλάτη στον Ολυμπιακό. Τώρα ειδικά που αναμένεται… κοσμοπλημμύρα στο Φαληρικό γήπεδο μετά την πρόκριση στους ομίλους!

Θυμάστε όταν μερικοί μερικοί “προέβλεπαν” πως ο κόσμος θα “τιμωρούσε” και καλά την ομάδα για τα… περσινά ξινά σταφύλια; Βέβαια και το θυμάστε! Διότι προφανώς και σας είχε εξαγριώσει το γεγονός πως κάποιοι προδίκαζαν τις άδειες εξέδρες στο Καραϊσκάκη θέλοντας πλαγίως να μας “πείσουν” ότι θα γυρίζαμε την πλάτη στον Ολυμπιακό μας.

Κρίμα λοιπόν που αυτά τα προγνωστικά δεν ήταν διαθέσιμα για στοιχηματισμό να τα… κονομήσουμε κιόλας!

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδωσαν αρχικά την απάντησή τους, δείχνοντας εμπιστοσύνη στα λεγόμενα του Προέδρου πως φέτος θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Οι πρώτοι που πίστεψαν ανανέωσαν τις θέσεις τους. Οι επόμενοι ήταν εκείνοι που αγόρασαν. Τα λόγια γίνονταν πράξη και ήρθε και η πρώτη πρόκριση. Η πρόκριση που κόντρα στην Παρτιζάν συσπείρωσε κι άλλο τον κόσμο. Τα διαρκείας άρχισαν να αυξάνουν και έτσι σιγά σιγά όλο και περισσότερες θέσεις έβρισκαν κάτοχο στον Ναό μας!

Άρα, αν μέχρι τώρα έχουν φύγει τόσα διαρκείας, τότε μετα την νικη – πρόκριση στους ομίλους του Champions League τι θα γίνει;

Προφανώς θα έχουμε… νέα μποφώρ διαρκείας που αναμένεται να πλήξουν το γήπεδο Καραϊσκάκη! Γιατί πλέον, μετά από αυτό, ποιος δεν θα ήθελε να είναι δίπλα στην ομάδα που πάει να γράψει ιστορία στην Ελλάδα κατακτώντας το 8ο σερί και που επιστρέφει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά από έναν χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button