ΜΠΑΣΚΕΤ

Αμφίβολος ο Όγκουστιν

Εξαιρετικά δύσκολη κρίνεται η συμμετοχή του 34χρονου σέντερ της Μάλαγα στην αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στον Ολυμπιακό, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

 

Τα ρέστα του για νίκη απέναντι στην Μάλαγα που θα του «κλειδώσει» μαθηματικά την τρίτη (τουλάχιστον) θέση της κανονικής περιόδου θα παίξει ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Παρασκευής (30/3 – 19:00) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Η προσεχής αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στη θέση «5» για τις ανάγκες της αναμέτρησής της με τον Θρύλο.

Κι αυτό διότι εκτός του μόνιμα τραυματία Γκιόεργκι Σερμαντίνι, ο οποίος έχει σπάσει το αριστερό του πόδι και βρίσκεται στα «πιτς», ο τεχνικός της ομάδας της Ανδαλουσίας Χουάν Πλάθα πολύ δύσκολα θα ποντάρει στις δυνατότητες του Τζέιμς Όγκουστιν.

Όπως μεταδίδουν ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, ο 34χρονος σέντερ ταλαιπωρείται από έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο και υπάρχει πλέον πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί

Εφόσον συμβεί, αυτό, η Ουνικάχα Μάλαγα θα παραταχθεί με σημαντικές ελλείψεις κάτω από το καλάθι στο παρκέ του «Martin Carpena Arena»

Αξίζει να τονιστεί ότι ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχει να επιδείξει στην φετινή Ευρωλίγκα μέσο όρο 9 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button