ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αμυνθήκαμε όλοι σαν λιοντάρια!»

Στους τομείς που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην ιστορικής σημασίας ισοπαλία απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε ο Σίλβιο Προτό.

 

Ήταν χωρίς αμφισβήτηση ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Για τον Σίλβιο Προτό ο λόγος.

Ο 34χρονος Βέλγος πορτιέρο με τι εκπληκτικές και σωτήριες επεμβάσεις του κράτησε  όρθιους τους πρωταθλητές Ελλάδας και τους επέτρεψε να αναγκάσουν τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του να φύγουν από το «Γ. Καραίσκάκης» με σκυμμένο το κεφάλι!

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο πολύπειρος τερματοφύλακας επαίνεσε όλους τους συμπαίκτες του για την τιτάνια προσπάθεια, που έκαναν, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τον θαυμασμό του για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι τνω πρωταθλητών Ελλάδας

«Ήταν πολύ όμορφο να παίξεις σ’ αυτό εδώ το γήπεδο με τον κόσμο μας απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Εδώ στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι εκπληκτικά.
Ξέρετε είμαι επαγγελματίας ποδοφαιριστής για πάνω από 20 χρόνια και ποτέ στην καριέρα μου δεν έζησα κάτι τέτοιο . Το να νιώσεις αυτή την ατμόσφαιρα ήταν κάτι το φοβερό.

Σίγουρα ο κόσμος μας βοήθησε, γιατί όπως είπα και προηγουμένως δνε έχω ζήσει κάτι ανάλογο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σίλβιο Προτό, για να προσθέσει αναφερόμενος στο αγωνιστικό «κομμάτι»

«Παίξαμε όλοι μαζί πολύ καλή άμυνα από τον πρώτο επιθετικό, μέχρι τον τελευταίο αμυντικό μας, αμυνθήκαμε όλοι σαν λιοντάρια και όλο αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση για τα επόμενα παιχνίδια

Γιατί εάν αυτό μπορείς να το πετύχεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα, μπορείς να το πετύχεις απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα
Ήταν για εμάς μία καλή ευκαιρία να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, γιατί αυτό το κακό αποτέλεσμα μας απογοήτευσε και πρέπει να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι τώρα, για να επιστρέψουμε στην πρώτη θέση. Γιατί για τον Ολυμπιακό η θέση που του ταιριάζει είναι η πρώτη»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button